Φιλούσε άλλη, τους είδε η κόρη του: «Κάγκελο» ο Αποστόλης Τότσικας – «Το παιδί μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι»

February 25, 2024

Φιλούσε άλλη, τους είδε η κόρη του: «Κάγκελο» ο Αποστόλης Τότσικας – «Το παιδί μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι»


Διαφ.

Ο Αποστόλης Τότσικας άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» Αρχικά μίλησε για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο πολυβραβευμένο έργο του Τζεφ Μπάρον, «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην», που ανεβαίνει στο θέατρο Αργώ με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ακόμα μίλησε για τον Γιώργο Λάνθιμο ενώ μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και κάτι για την κόρη του.

Αποστόλης Τότσικας: Τα όσα ανέφερε

«Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν ίνδαλμά μου από όταν ήμουν μικρός. Με έχει συγκλονίσει ότι δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη ακόμα για το δυστύχημα στα Τέμπη».

Όπως λέει, θα ήθελε να πάρει μέρος σε κάποια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ενώ μίλησε και για το εάν θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Έχω δεχτεί πρόταση για παρουσίαση, ίσως δεν έχει βρεθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω. Θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή με τη Ρούλα Ρέβη. Δεν ζηλεύει η σύζυγός μου για τις φωτογραφίες που με βγάζει, είναι καλλιτεχνικός ο σκοπός».

Για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη είπε: «Στη Ρούλα με κέρδισε το πόσο καλός άνθρωπος είναι. Σκεφτόμουν την οικογένεια από πολύ μικρός. Βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο για να μεγαλώσουμε παιδιά μαζί».

Μάλιστα, αποκάλυψε κάτι για την κόρη του, λέγοντας πως: «Φιλούσα την Τζένη Θεωνά και η κόρη μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι. Βαριέμαι αφόρητα τις ερωτικές σκηνές. Κάποτε ήταν της μόδας να βγαίνουν όλοι γυμνοί, θεωρείτο τέχνη».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: