Μαμά πρότυπο η Πέγκυ Ζήνα: «Πρέπει να μεγαλώσω την κόρη μου ως δυνατή τύπισσα, να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα»

February 25, 2024

Μαμά πρότυπο η Πέγκυ Ζήνα: «Πρέπει να μεγαλώσω την κόρη μου ως δυνατή τύπισσα, να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα»


Διαφ.

Η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha την αγαπημένη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, σήμερα, 24 Φεβρουαρίου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια έδωσε μια γεύση από την καθημερινότητά της, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην σχέση που διαμορφώνεται με την κόρη της, Ηλέκτρα. Μέσα από τη συζήτηση, η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε τους κοινωνικούς κινδύνους που ανησυχούν για τη μικρή Ηλέκτρα και τον τρόπο που προσπαθεί να την προστατεύσει από αυτούς.

Πέγκυ Ζήνα: Τα όσα ανέφερε

«Με φοβίζει για την κόρη μου η κοινωνία, όπως έχει γίνει σήμερα, επειδή δεν έχει καμία σχέση με την δική μου εφηβεία. Η επιρροή στα μικρά παιδιά των social media όσον αφορά τα πρότυπα που προβάλλουν προς τα έξω. Αυτή η τέλεια, ψεύτικη εικόνα που κρύβει πολλά και όχι μόνο δυο ρυτίδες και δυο ελαττώματα. Κρύβει δυστυχία. Τα περισσότερα χαμόγελα είναι ψεύτικα».

«Φοβάμαι για την κοινωνία που μεγαλώνει η Ηλέκτρα γιατί δεν είμαι και από τις μαμάδες που θα τις λέω συνέχεια «μην ακούς τραπ τραγούδια που βρίζουν και υποτιμούν τη γυναίκα. Γιατί είναι μόδα της εποχής. Το μόνο που προσπαθώ σαν μαμά είναι να την δυναμώσω και όχι να την πείσω ότι δεν υπάρχουν τέρατα στην κοινωνία μας. Είναι γεμάτη από τέρατα η κοινωνία μας και όχι η νύχτα, είναι μεγάλος μύθος αυτός. Όλο το 24ωρο είναι γεμάτο με τέρατα και κινδύνους. Οπότε εγώ πρέπει να την μεγαλώσω ως μια πολύ δυνατή τύπισσα που να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα».

«Εμένα μπορεί να μου έλειπε η μαμά, επειδή δούλευαν τότε 7 ημέρες την εβδομάδα.Εγώ όμως έκανα παιδί στην εποχή που δουλεύαμε με τον Δημήτρη Μητροπάνο που είχε γίνει ήδη η νύχτα δύο μέρες με την κρίση. Οπότε το να λείπεις δυο βράδια από το παιδί σου, δεν είναι κάτι» συμπλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: