Κακά μαντάτα για αυτά τα 3 ζώδια: “Πάγωσαν” με αυτό που έρχεται τον Μάρτιο, δυστυχώς πολύ άσχημα νέα

February 25, 2024

Κακά μαντάτα για αυτά τα 3 ζώδια: “Πάγωσαν” με αυτό που έρχεται τον Μάρτιο, δυστυχώς πολύ άσχημα νέα


Διαφ.

Τα άτυχα ζώδια για τον Μάρτιο, τον πρώτο μήνα της άνοιξης, δεν θα περάσουν καλά, καθώς δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις.

Ειδικότερα, τον μήνα που θα υποδεχτούμε σε λίγες μέρες, οι κοσμικές ενέργειες ευθυγραμμίζονται για να φέρουν μια αλλαγή και μεταμόρφωση σε όλα τα ζώδια.

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο στους Υδροχόους, αλλά και τον Ουρανό και τον Δια στους Ιχθύς, οι εν λόγω αλλαγές δεν θα είναι πολύ εύκολες για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Τα άτυχα ζώδια του Μαρτίου

Ταύρος

Αυτόν τον μήνα η ζωή σας είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες προκαλεί νευρικότητα και επηρεάζει την αυτοεκτίμησή τους. Το ίδιο έντονα επηρεάζεται και ο τρόπος που επικοινωνούν με τους άλλους. Έτσι αυτές τις ημέρες απαιτείται υπομονή σε όλους τους τομείς, μεγάλη προσοχή στα λόγια σας και ιδιαίτερα σοβαρή σκέψη όταν πρόκειται να πάρετε νέες αποφάσεις.

Οι αστρολογικές προβλέψεις των άτυχων ζωδίων του Μαρτίου

Καρκίνος

Δυσκολίες στα οικονομικά προβλέπονται αυτόν τον μήνα, καθώς οι διελεύσεις των άστρων δεν σας ευνοούν. Θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε όσα έχετε κερδίσει, τη στιγμή που νέα επαγγελματικά ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Δώστε μεγάλη προσοχή στα λόγια σας, καθώς οι παρεξηγήσεις με συναδέλφους και οικογένεια είναι πιθανές, και γενικά προσπαθήστε να μειώσετε τις πηγές άγχους, διότι η υγεία σας δεν βρίσκεται σε καλά μονοπάτια.

Τοξότης

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη για τον Μάρτιο του 2024 προβλέπει ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν στιγμές μεγάλης χαράς και ευτυχίας, αλλά και στιγμές αβεβαιότητας και αμφιβολίας. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αλλά θα πρέπει να έχετε τον νου σας, καθώς οι δυσκολίες και οι παρεξηγήσεις θα είναι στο επίκεντρο. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στη δουλειά και τις σχέσεις σας με συναδέλφους και να θυμάστε να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, αν θέλετε να πετύχετε κάτι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: