«Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε ψυχρά στον ψυχολόγο»: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Λένας Μαντά

February 26, 2024

«Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε ψυχρά στον ψυχολόγο»: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Λένας Μαντά


Διαφ.

Η Λένα Μαντά βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με αφορμή το νέο της βιβλίο και αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και στην οικογένειά της, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην κόρη της.

Η Λένα Μαντά μιλάει στις ηλεκτρικές συσκευές

Όπως υπογράμμισε η συγγραφέας «δεν είμαι καθόλου κοινωνική, στις παρουσιάσεις των βιβλίων μου περνάω πολύ δύσκολα. Η συγγραφή είναι μία μοναχική διεργασία. Πρέπει να είσαι εσύ και οι ήρωές σου. Αυτό γίνεται συνήθεια με τα χρόνια. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών, επειδή η μητέρα μου με άφηνε μόνη μου σπίτι, είχα συνηθίσει γι΄αυτό και παρουσιάζω το εξής γελοίο θέαμα… Παραμιλάω. Μιλάω με την ηλεκτρική σκούπα, με τη σιδερώστρα, βρίζω τον υπολογιστή μου. Έχω μόνο μία φίλη, γιατί δεν με αντέχουν οι άνθρωποι».

Η κόρη της Λένας Μαντά την έστειλε σε ψυχολόγο

Όσον αφορά τα παιδιά της, η Λένα Μαντά επεσήμανε «είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, όπως και με τα παιδιά μου. Λέω πάντα την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι. Η κόρη μου έχει πάρει στοιχεία μου και έχει δοκιμάσει τα δοντάκια της σε μένα πρώτα. Η Μαρία μου έχει απόλυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, δεν φυλάει τα λόγια της. Εμένα με τελείωσε. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει για κανέναν, ούτε για άντρα ούτε για κανέναν. Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε στον ψυχολόγο ψυχρά. Ευτυχώς δηλαδή καλό μου έκανε. Είναι πολύ πιο σκληρή, γιατί είναι και πιο νέα. Και εγώ στα νιάτα μου ήμουν, τώρα μεγαλώνεις στρογγυλεύουν οι γωνίες».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: