Έρχεται «χρυσή» εβδομάδα: «Χιονοθύελλα» χρημάτων για 3 Ζώδια μέχρι 2 Μαρτίου, σύμφωνα με τους Αστρολόγους

February 26, 2024

Έρχεται «χρυσή» εβδομάδα: «Χιονοθύελλα» χρημάτων για 3 Ζώδια μέχρι 2 Μαρτίου, σύμφωνα με τους Αστρολόγους


Διαφ.

Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας, με βάση το δεκαήμερο που ανήκουν, είναι δύο, ο ιχθύς και ο ταύρος, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Τα τετράγωνα της Αφροδίτης, στις 25 και του Άρη στον Υδροχόο, στις 27, με τον Δία στον Ταύρο δεσπόζουν την εβδομάδα που διανύουμε κι αν το πρώτο μπορεί να φέρει έξτρα ανεμελιά, τεμπελιά, ανωριμότητα και χαλαρότητα αντιστάσεων που δεν είναι τόσο αρνητικό, το δεύτερο σίγουρα χρειάζεται προσοχή μεγάλη, από όσους είναι γεννημένοι τέλη του α’ ή αρχές του β’ δεκαημέρου, αφού δημιουργεί εξτρίμ καταστάσεις και ανεξέλεγκτα φαινόμενα.

Στις 28, Ήλιος, Ερμής και Κρόνος στους Ιχθύς κάνουν ένα ωραιότατο παρεάκι, που βέβαια, για όποιον έχει γενέθλια το α’ δεκαήμερο, είναι συνεπής, σοβαρός, υπεύθυνος και κινείται βάσει προγράμματος δε θα υπάρχει θέμα.

Στις 29, ο Ερμής στους Ιχθύς κάνει θετική όψη με τον Δία, φέρνοντας χαρμόσυνα νέα και ευχάριστες εξελίξεις στα ζώδια που ανήκουν στο τέλος του α’ ή αρχές του β’ δεκαημέρου. Το ίδιο ισχύει και για την 1η του Μαρτίου, με παραπάνω όμως τύχη και ευκαιρίες, αφού είναι η σειρά του Ήλιου στους Ιχθύς να κάνει εξάγωνο με τον Δία.

Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Αναμφίβολα, Ιχθύες και Ταύροι, γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου είναι οι πιο τυχεροί, από τις 28 και μετά. Ο Κρόνος μπορεί να ζορίσει λίγο τους πρώτους να αφήσουν τις ονειροβασίες και τις φαντασιώσεις, αλλά τους δείχνει και τον δρόμο τον σωστό που πρέπει να ακολουθήσουν για να βγουν στο ξέφωτο και να πετύχουν όλα όσα έχουν στον νου τους.

Οι προβλέψεις των τυχερών ζωδίων του δεύτερου δεκαημέρου

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τους δικαιώσει για τον κόπο και την προσπάθεια που κατέβαλαν στην προσωπική τους ζωή. Μετά έρχεται ο Δίας που φέρνει απανωτές ευκαιρίες, λύσεις, προτάσεις, καινούργιες επαφές και κονέ, που θα τους φανούν χρήσιμες. Όμορφες στιγμές με γνωστούς και φίλους, δωράκια ή αγορές, θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικές ή άλλες υποθέσεις, ακόμα και ερωτικές γνωριμίες έχει το μενού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: