Αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη η Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα έπρεπε να διδάσκεται στα πανεπιστήμια»

February 26, 2024

Αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη η Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα έπρεπε να διδάσκεται στα πανεπιστήμια»


Διαφ.

Σε μάθημα πανεπιστημίου μετέτρεψε η Κατερίνα Ζαρίφη την Ελένη Μενεγάκη, μέσα από δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και τα πράγματα που έχει υιοθετήσει από τη μακρόχρονη συνεργασία τους.

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη

«Με την Ελένη ήμασταν 12 χρόνια παρέα. Η “μενεγάκειος” σχολή είναι αξεπέραστη. Εγώ το είχα πει ότι η Μενεγάκη πρέπει να διδάσκεται στην Πάντειο, στα Μ.Μ.Ε. για το πως ένας άνθρωπος χτίζει μία τόσο στέρεα καριέρα. Εγώ από την Ελένη έχω πάρει πολλά. Επειδή είναι μία σκορπίνα, η οποία δεν είναι ότι δεν με νοιάζει, αλλά έχω τον έλεγχο.

Αυτό που έχω πάρει είναι ότι μου έλεγε ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά θα φροντίσεις τον εαυτό σου. Δηλαδή τρέσες, βλεφαρίδα, lip gloss, τα έμαθα όλα από την Ελένη Μενεγάκη και για την ισορροπία που πρέπει να έχεις στην προσωπική σου ζωή για να βαδίσει καλά και η επαγγελματική», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε:

«Ακούγεται ότι θα πάει πρωινή ζώνη; Ουδέποτε. Δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Πιστεύω ότι η Ελένη κάνει κύκλους στα πράγματα που κάνει. Πιθανότερο και προσωπικό μου γούστο είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να τη δω σε βραδινό. Σε κάτι που το κάνει όπως θέλει με τον δικό της τρόπο. Πρωινή ζώνη με τίποτα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: