Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Ήταν κοριτσάκια τα παιδιά που χάσαμε, πολλά βράδια με πιάνουν τα κλάματα»

February 26, 2024

Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Ήταν κοριτσάκια τα παιδιά που χάσαμε, πολλά βράδια με πιάνουν τα κλάματα»


Διαφ.

Στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», ο Σταύρος Νικολαΐδης μοιράστηκε ειλικρινά στιγμές από την προσωπική του ζωή με τη σύζυγό του και τον γιο τους, Θάνο.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ανοιχτά τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όταν η σύζυγός του είχε τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες.

Σταύρος Νικολαΐδης: Τα όσα ανέφερε

«Η γυναίκα δεν το ξεπερνάει ποτέ αυτό. Ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει η γυναίκα μου, άσχετα αν είναι κάπου σε ένα ντουλαπάκι κλεισμένο», σχολίασε αρχικά ο ηθοποιός.

«Προσπαθούσαμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, νομίζοντας πως ο άλλος το περνάει πιο βαριά από εμάς. Ήταν πολλές οι βραδιές που καθόμουν μόνος μου και με έπαιρναν τα δάκρυα και έλεγα: Τώρα, πώς θα ήταν να είχα ένα κοριτσάκι εδώ. Ήμουν και κολλημένος με τα κοριτσάκια τότε. Ήταν κοριτσάκια τα όσα χάσαμε», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Νικολαΐδη.

Όσο για τη γέννηση του γιου τους: «Βέβαια μετά που κάναμε τον Θάνο δεν τον αλλάζω ούτε με 100 κοριτσάκια. Με τη γυναίκα μου, αυτό που λέγαμε πάντα είναι πως είχαμε τόση αγάπη μεταξύ μας, που κοντεύαμε να σκάσουμε και θέλαμε να τη διοχετεύσουμε σε ένα τρίτο άτομο».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: