«Μίλησα με την Καινούργιου, ο Φίλιππος ήταν ο άντρας της ζωής της & η Μπάρκα, η φίλη της έκανε σχέση μαζί του»

February 26, 2024

«Μίλησα με την Καινούργιου, ο Φίλιππος ήταν ο άντρας της ζωής της & η Μπάρκα, η φίλη της έκανε σχέση μαζί του»


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε σήμερα, Δευτέρα, στην εκπομπή “Happy Day”, τα φιλιά που αντάλλαξαν Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης, τα οποία ήταν η αιτία να κάνει unfollow η Κατερίνα Καινούργιου την παρουσιάστρια του Mega.

Οι εικασίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τους λόγους που ενοχλήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Alpha «η Κατερίνα, βλέποντας αυτό το βίντεο, στεναχωρέθηκε. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα… Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες, λοιπόν, την έκανε unfollow».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε εξηγήσεις για την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου

Και συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή «η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση, δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκε 1-2 μήνες και μετά από δυο χρόνια έτυχε να βγει η Δανάη, με την οποία δεν είναι κολλητές, αλλά έχουν μια στενή σχέση. Ίσως η ενόχληση της Κατερίνας έχει να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της και στη ζωή της. Για την Κατερίνα, αν θυμάμαι καλά, ήταν η σοβαρή σχέση της ζωής της».

Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου επεσήμανε «δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: