«Πέθανε το παιδί μου & την ίδια στιγμή μου ανακοίνωσαν ότι ο άντρας μου είναι νεκρός»: Συντετριμμένη η 42χρονη

February 26, 2024

«Πέθανε το παιδί μου & την ίδια στιγμή μου ανακοίνωσαν ότι ο άντρας μου είναι νεκρός»: Συντετριμμένη η 42χρονη


Διαφ.

Η 42χρονη από την Πτολεμαΐδα, που έχασε την ίδια μέρα τον σύζυγο και το μωρό της, συγκλονίζει με την περιγραφή της για τα όσα βίωσε.

Όπως υπογράμμισε η χαροκαμένη μητέρα και σύζυγος, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», «δεν μπορώ, δεν αντέχω. Το μωράκι δεν είχε τίποτα. Μία δύσπνοια που με ανησύχησε σαν μάνα και το πήγα στο ΑΧΕΠΑ».

Η ζωή της 42χρονης διαλύθηκε σε λίγες στιγμές

Και πρόσθεσε «οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθεί. Και την ίδια ώρα έφυγε και ο άνδρας μου. Ήταν καρκινοπαθής και το μάθαμε προχθές. Καλπάζουσα μορφή. Την ίδια ώρα. Την ίδια ώρα που βγήκε η γιατρός και μου είπε ‘το παιδί σου κατέληξε’, χτυπούσε το κινητό μου, ότι ‘και ο άντρας σου κατέληξε’. Απίστευτο! Αυτό ζω».

Από την πλευρά του, ο διοικητής της 4ης υγειονομικής περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, Δημήτρης Τσαλικάκης, επεσήμανε ότι «ένα τραγικό περιστατικό. Χάθηκε ένα μωρό 7,5 μηνών στο ΑΧΕΠΑ. Το μωρό το φέρανε οι συγγενείς περίπου στις δώδεκα το βράδυ της Παρασκευής με αναφερόμενα προβλήματα αναπνευστικής δυσχέρειας ωρών. Πέσανε πάνω στο μωρό όλοι οι γιατροί, ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει από τους γιατρούς μας. Δυστυχώς όμως το μωρό κατέληξε περίπου στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου».

Και συμπλήρωσε ότι «το τραγικό στην ιστορία είναι ότι λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε και ο πατέρας του μωρού, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης. Είναι τραγικό όμως και να το δούμε, δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να περιγράψουμε αυτά τα γεγονότα. Είναι μια τραγική κατάσταση που βιώνει η οικογένεια,η μητέρα και σύζυγος».

Ψυχολογική στήριξη δέχτηκε η 42χρονη

Ερωτηθείς για το πώς είναι η μητέρα, απάντησε ότι «δέχθηκε κάποια ψυχολογική στήριξη. Αυτό που κάνουμε πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις από το νοσοκομείο, προσφέρθηκαν όλα όσα δίνουμε σαν δημόσιο σύστημα υγείας σε αυτές τις περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα είναι ένα συμβάν πάρα πολύ δύσκολο για να το διαχειριστεί η ίδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: