Έχουν 18 χρόνια διαφορά: Φουλ ερωτευμένος στα 67 του ο Φίλιππος Σοφιανός, η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφός του

February 27, 2024

Έχουν 18 χρόνια διαφορά: Φουλ ερωτευμένος στα 67 του ο Φίλιππος Σοφιανός, η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφός του


Διαφ.

Το κατώφλι του έρωτα φαίνεται πως έχει περάσει ο ηθοποιός, Φίλιππος Σοφιανός, του οποίου την καρδιά έχει κλέψει γνωστή θεατρική παραγωγός.

Ο λόγος για την Άρτεμις Γεωργιακάκη, με την οποία ο ηθοποιός φαίνεται πως είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες και όπως δηλώνει το περιβάλλον του ζευγαριού, είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η δημοσιογράφος Σήλια Αποστόλου αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι οι δυο τους δραστηριοποιούνται στον καλλιτεχνικό χώρο όπου και γνωρίστηκαν, ενώ αυτό το διάστημα συνεργάζονται μαζί, καθώς η Άρτεμις Γεωργιακάκη έχει αναλάβει την παραγωγή του έργου “Oleanna Reload”, στο Θέατρο Καλιρρόης, όπου πρωταγωνιστεί ο Φίλιππος Σοφιανός.

Κρατά τη σχέση του σε χαμηλούς τόνους ο Φίλιππος Σοφιανός

Ο Φίλιππος Σοφιανός και η Άρτεμις Γεωργιακάκη έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, παρότι κυκλοφορούν άνετα μαζί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα ο ηθοποιός συστήνει την σύντροφό του στον κύκλο του και παρά τα 18 χρόνια που έχουν διαφορά, έχουν πολλά σημεία επαφής.

Ο Φίλιππος Σοφιανός και η Άρτεμις Γεωργιακάκη έχουν και οι δύο παιδιά από προηγούμενους γάμους, γεγονός που τους κάνει ακόμη πιο προσεκτικούς στις επιλογές που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, πρόσφατα η Άρτεμις Γεωργιακάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: