Πονά όλη η χώρα: Η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου μοιράστηκε τα δυσάρεστα – «Προσευχόμαστε, είναι βαριά το παιδί»

February 27, 2024

Πονά όλη η χώρα: Η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου μοιράστηκε τα δυσάρεστα – «Προσευχόμαστε, είναι βαριά το παιδί»


Διαφ.

Ένας χρόνος έχει περάσει από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών από το οποίο 57 ανθρώπινες ψυχές έχασαν τη ζωή τους. Ο μοναδικός επιζών από το 1ο βαγόνι, ο 21χρονος Γεράσιμος εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή.

«Σπάει» τη σιωπή της η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου

Ο νεαρός Γεράσιμος βρίσκεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Βοστόνη και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, επικοινώνησε με τη γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου, η οποία συγκίνησε με τα λόγια για τον εγγονό της.

«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, κάνουν χειρουργεία συνέχεια. Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά. Τώρα είναι στη Βοστώνη. Τι να σκέφτομαι; Προσευχή κάνουμε όλοι μας. Προσευχή στον Θεό να γίνει καλά. Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερέψει στο ελάχιστο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι που δέχτηκε τα μοσχεύματα. Δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον» ανέφερε η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου.

Τέμπη – Γιαγιά Γεράσιμου: «Ο εγγονός μου έναν χρόνο δεν έχει επαφή με το περιβάλλον»

Η γιαγιά του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του δυστυχήματος των Τεμπών, μιλά στον Alpha.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: