Παίξτε Τζόκερ οπωσδήποτε: Αυτά τα 4 Ζώδια θα δουν λεφτά με το κιλό έως 31 Μαρτίου, μπορεί να είσαι ένα απ’αυτά

February 28, 2024

Παίξτε Τζόκερ οπωσδήποτε: Αυτά τα 4 Ζώδια θα δουν λεφτά με το κιλό έως 31 Μαρτίου, μπορεί να είσαι ένα απ’αυτά


Διαφ.

Τύχη στα οικονομικά θα δουν τέσσερα ζώδια, μέσα στον Μάρτιο, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα περάσουν δύσκολα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα της άνοιξης, παρατηρούμε την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να είναι οι πρώτες ημέρες του μήνα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας μεγάλα σκαμπανεβάσματα στο χρήμα, λίγο αργότερα η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς, η συνάντησή της με τον Κρόνο και η προσέγγισή της με τον Ποσειδώνα, που καθιστά περιοριστικό το κλίμα των οικονομικών.

Ωστόσο, δεν παύει κάτω από δύσκολες συνθήκες, να έχουν τύχη στα οικονομικά συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστούν με «τρόπο» και «μαεστρία» και τους «τριγμούς».

Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν τύχη στα οικονομικά, τον Μάρτιο

Λέων

Είναι γεγονός ότι στα οικονομικά σας έχουν έρθει τα πάνω κάτω και οι συνθήκες κρίνονται πιεστικές και είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι, για να μπορέσετε να τα βάλετε όλα σε μία σειρά. Ο Μάρτιος ωστόσο είναι αρκετά πιο «ανθηρός» για το πορτοφόλι σας και αυτό φάνηκε ήδη από το ξεκίνημα του μήνα. Από 1-5 Μαρτίου το εξάγωνο Ήλιου / Δία και το εξάγωνο Ερμή Ουρανού, προσφέρουν σημαντική οικονομική ανάσα, ενώ βρίσκετε και δικλείδες ασφαλείας που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Η εργασία σας αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι αλλαγές που πραγματοποιούνται τώρα θα μπορούν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ που σχηματίζεται στις 10 του μήνα, θα προσφέρει το άνοιγμα, τη νέα προοπτική ή ακόμα και τη νέα πρόταση για ένα έξτρα έσοδο, ή ακόμα και για τη διευθέτηση των χρεών. Να κάνετε προσγειωμένες επιλογές, χωρίς ρίσκο, αξιοποιώντας την εύνοια που σας προσφέρεται! Από τις 11 του μήνα και η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να βρει τις οικονομικές σας ισορροπίες, αρκεί να κόψεις τις περιττές σπατάλες, οργανώνοντας καλύτερα τον προϋπολογισμό σας.

Υδροχόος

Αρκετές στιγμές έχετε νιώσει ότι το ταμείο είναι μείον και πράγματι με τον Κρόνο περνά στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, πράγματι τα οικονομικά δεν αποτελούν το δυνατό σας σημείο. Τον Μάρτιο ωστόσο ανοίγονται καλύτερες προοπτικές σταθεροποίησης, αρκεί και εσείς από την πλευρά σας να έχετε μάθει από τα λάθη που έχετε κάνει ως σήμερα και να ακολουθήσετε πλέον πιο οργανωμένες και συγκροτημένες κινήσεις. Στο πρώτο πενθήμερο του μήνα, οι θετικές γωνίες Ήλιου / Δία και Ερμή / Ουρανού προσφέρουν ευκαιρίες οικονομικής βελτίωσης, λύνονται οικονομικά ζητήματα που αφορούσαν το σπίτι, την οικογένεια, ή το ακίνητο, ενώ πολύ πιθανή είναι και η στήριξη ή και η άνοδος των οικονομικών της οικογένειάς σας, γεγονός που θα σας ευνοήσει. Από τις 10 του μήνα καταστρώνετε νέα πλάνα στον οικονομικό τομέα, δίνονται κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να δείτε το εισόδημά σας να βελτιώνεται, βασική προϋπόθεση είναι να κάνετε μικρά και συνετά βήματα, χωρίς να αεροβατείτε! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει περισσότερες ανάσες οικονομικής τόνωσης από τις 11 Μαρτίου και έπειτα. Οι μέρες από 24-28 Μαρτίου κρίνονται ευνοϊκές για τα οικονομικά!

Κριός

Διανύετε μία χρονιά που σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να τονώσετε το εισόδημά σας. Ο Μάρτιος είναι ένας κουραστικός μήνας, όπου κλείνετε εκκρεμότητες και προβληματίζεστε ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και στις συνεργασίες σας, παρόλα αυτά, θα έχετε και τις ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης, οι οποίες θα μπορέσουν να σας προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας, της σταθερότητας και της σιγουριάς. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, κρίνεται εξαιρετικά θετική για να ανταμειφθείτε οικονομικά μέσω της εργασίας σας και για να νιώσετε ότι οι κόποι σας αποδίδουν. Επιπλέον αλλαγές που εφαρμόζετε στη ζωή σας ή στα επαγγελματικά σας, αναμένεται να προσφέρουν κέρδος. Στην πορεία αυτού του μήνα κλείνετε εκκρεμότητες, ξοφλάτε χρέη και ηρεμείτε ψυχολογικά από την διεκπεραίωση υπολοίπων. Ιδιαίτερα το διάστημα 24-28 Μαρτίου όπου η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, να αναμένετε ότι θα βρεθείτε αρκετά ευνοημένοι και ικανοποιημένοι στα οικονομικά! Έξτρα μπόνους τύχης στο χρήμα αυτό το μήνα, δέχεστε εσείς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ζυγός

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά, κάποιες στιγμές θα κουραστείτε ή θα αγανακτήσετε από τις ώρες που θα τρέχουν, όμως δεν είστε σίγουροι ότι οι θυσίες που θα κάνετε, αλλά και ο χρόνος που θα διαθέσετε, τελικά θα αποδώσει και θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός για ένα έξτρα κέρδος, για ένα επίδομα, για να λάβετε χρήματα που σας οφείλουν ή για να κάνετε και κάποιες επενδυτικές κινήσεις που θα σταθούν κερδοφόρες. Επιπλέον, ανοιχτή είναι η προοπτική και για την ένωση του εισοδήματος του/της συζύγου, γεγονός που θα σας δώσει χαρά αλλά και μία μεγαλύτερη άνεση κινήσεων. Η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα του μήνα, κρίνονται και οι πιο θετικές για να νιώσετε σιγουριά και δύναμη βλέποντας το πορτοφόλι σας πιο γεμάτο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: