«Ξεσπάθωσε» ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα: «Σάστισαν όλοι με το πρωτοφανές ξέσπασμα – «Σκασμός, σιωπή! Είναι ντροπή»

February 28, 2024

«Ξεσπάθωσε» ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα: «Σάστισαν όλοι με το πρωτοφανές ξέσπασμα – «Σκασμός, σιωπή! Είναι ντροπή»


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ήδη από την αρχή της εκπομπής επέλεξε να μιλήσει για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το έκανε όμως με το να ξεσπάσει…

«Ένα χρόνο μετά βλέπω ότι στο θάνατο 57 ανθρώπων έχει στηθεί ένα πανηγύρι για το ποιος από όλους εμάς είναι πιο φιλεύσπλαχνος, έχει περισσότερες ευαισθησίες και δίνει μεγαλύτερο βάρος στην εθνική αυτή τραγωδία. Αυτός ο λαός, ο Έλληνας, στην πλάτη 57 ανθρώπων που πέθαναν, κουνάνε το δάχτυλο και δείχνει ο ένας τον άλλον, κοκορεύοντας ο ένας ότι έχει μεγαλύτερη ευαισθησία από έναν άλλον», αναφέρει αρχικά ο παρουσιαστής του «Πρωινού».

Ενώ υποστηρίζει στη συνέχεια: «Υπάρχει επιχειρηματολογία τις τελευταίες ώρες ποια εκπομπή έχει φιλοξενήσει περισσότερο τις απόψεις της κυρίας Καρυστιανού. Δηλαδή, αν μια εκπομπή έχει φιλοξενήσει 10 λεπτά την κυρία Καρυστιανού και μια εκπομπή 8, η εκπομπή που τη φιλοξένησε 10 έχει μεγαλύτερη ευαισθησία; Είναι περισσότερο Έλληνες; Πονάνε και ματώνουν περισσότερο; Είναι ντροπή να λέγονται όλα αυτά. Ένα χρόνο μετά το πρόβλημα είναι ποια εκπομπή κάνει το καλύτερο ρεπορτάζ; Ποιος δημοσιογράφος ασχολήθηκε λιγότερο ή περισσότερο με το θέμα των Τεμπών;».

Τέλος, κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Ένα χρόνο μετά είναι ποιος το έκανε για τηλεθέαση, ποιος έκλαψε πραγματικά και ποιος έκλαψε υποκριτικά για να διεγείρει τον κόσμο; Αυτό έχετε καταλάβει ένα χρόνο μετά; Ένα χρόνο μετά, γι’ αυτούς τους ανθρώπους, χρειάζεται μόνο συγγνώμη από την υπόλοιπη κοινωνία και σκασμός, σιωπή! Μόνο αυτό! Πρέπει να κοιταζόμαστε και στον καθρέφτη, πρέπει να δούμε ως κοινωνία τι ακριβώς συνέβη».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: