Άστεγος στα 17, εκατομμυριούχος στα 23: Πώς “έχτισε” μια αυτοκρατορία μέσα σε 6 χρόνια “Μπορούν να το κάνουν όλοι”

February 29, 2024

Άστεγος στα 17, εκατομμυριούχος στα 23: Πώς “έχτισε” μια αυτοκρατορία μέσα σε 6 χρόνια “Μπορούν να το κάνουν όλοι”


Διαφ.

Ο Χάρι Σάντερς από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας ήταν μόλις 17 ετών όταν έμεινε άστεγος. Λίγα χρόνια αργότερα κατάφερε με το πείσμα, την επιμονή και την εργατικότητά του να γίνει εκατομμυριούχος και τώρα στα 23 του έχει στην κατοχή του μία εταιρία που αξίζει περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια και του αποφέρει κέρδη ύψους 2 εκατομμυρίων κάθε χρόνο.

Μιλώντας για αυτό το τρελό ταξίδι της ζωής του όπου έφτασε από το ένα άκρο στο άλλο, είχε πει: «Το να πηγαίνεις από το μηδέν στο να κάνεις ταξίδια με αεροπλάνα και να έχεις όλες αυτές τις ανέσεις, είναι σουρεαλιστικό. Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που προσπαθούσα να μαζέψω 10 δολάρια για να φάω. Το να βγάζω όλα αυτά τα λεφτά είναι ωραίο, αλλά δεν μου φαίνεται αληθινό. Έχω μία εταιρία που βγάζει εκατομμύρια, αλλά ακόμα ρωτάω τον εαυτό μου “το θέλεις πραγματικά αυτό το μπρέτσελ;”».

Παρά την μεγάλη επιτυχία του όμως, δεν νιώθει ξεχωριστός: «Και άλλοι νέοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν το ίδιο. Δεν είναι ξεχωριστός ή κάποια ιδιοφυΐα. Απλά προσπάθησα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Θα έλεγα στα νέα παιδιά να είναι ο εαυτός τους. Να ντύνονται όπως νιώθουν άνετα. Το να είσαι 21 και να φοράς ακριβό κουστούμι δεν στέλνει το σωστό μήνυμα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: