Άταφη στα αζήτητα 6 μήνες: Θρίλερ με τη σορό της 47χρονης Σταυρούλας, γιατί δεν έχει γίνει η κηδεία της

March 1, 2024

Άταφη στα αζήτητα 6 μήνες: Θρίλερ με τη σορό της 47χρονης Σταυρούλας, γιατί δεν έχει γίνει η κηδεία της


Διαφ.

Στα αζήτητα παραμένει η σορός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, της γυναίκας από την Κυψέλη, που αγνοείτο από τον Αύγουστο του 2023.

Παρόλο που η σορός έχει ταυτοποιηθεί και θα έπρεπε να έχει ταφεί, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και παραμένει στον θάλαμο του νεκροτομείου Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ». Τη σορό είχε αναλάβει να παραλάβει ο πατριός της Σταυρούλας, προκειμένου να ταφεί. Ωστόσο, από το νεκροτομείο Πειραιά ισχυρίζονται ότι κανείς δεν έχει ζητήσει ακόμα να πάρει τη σορό.

Δεκάδες σοροί παραμένουν στα αζήτητα

Στα αζήτητα του νεκροτομείου Πειραιά υπάρχουν, εκτός από της Σταυρούλας, ακόμη τρεις σοροί που έχουν εντοπισθεί το τελευταίο εξάμηνο του 2023, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πρόκειται για:

Τη σορό ενός άνδρα που είχε εντοπισθεί νεκρός στη λαχαναγορά στου Ρέντη. Αν και ταυτοποιήθηκε και ενημερώθηκαν οι οικείοι του, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την παραλάβει.

Τη σορό Πολωνού που είχε βρεθεί νεκρός σε σκάφος στον Πόρο. Και σε αυτή την περίπτωση ενημερώθηκε η οικογένεια, όμως, δε θέλησαν να την παραλάβουν.

Έναν σκελετό που είχε βρεθεί σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Πειραιά και δεν έχει ταυτοποιηθεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: