Ταξίδεψε από τη Θεσ/νίκη για να τον “τελειώσει”: Ανατριχιάζει το σημείωμα του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

March 2, 2024

Ταξίδεψε από τη Θεσ/νίκη για να τον “τελειώσει”: Ανατριχιάζει το σημείωμα του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του


Διαφ.

Συγκλονισμένη η Αθήνα μετά τη δολοφονία του 39χρονου από τον 64χρονο πεθερό του, ο οποίος τον δολοφόνησε και μετά αυτοκτόνησε.

Ιδιόχειρο σημείωμα είχε αφήσει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του. Ήταν από τις 23 του μήνα στην Αθήνα και οι αστυνομικοί θεωρούν πως ίσως κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Ίσως είχε κάνει πρόβα, ίσως είχε ξαναπάει στο σημείο αλλά δεν βρήκε την ευκαιρία να σκοτώσει τον γαμπρό του» είπε ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας στο Live News.

«Μας παρακολουθούσε και μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα, από ποιον να ζητήσω ευθύνες;» συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Τσουκιά, σύζυγος του 39χρονου που σκότωσε ο πεθερός του στη Νίκαια.

Τί λένε για  τον 64χρονο οι αυτόπτες μάρτυρες

«Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι ότι αυτός ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε, μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στο Live News.

«Τον είχαν πάει στο ψυχιατρικό κέντρο και ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός, μας πήραν τηλέφωνο από το ψυχιατρείο και μας είπαν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και θα πήρε εξιτήριο. Τους λέω “έχει απειλήσει ότι θα χυθεί αίμα” και μου απάντησαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα» συγκλονίζει η κυρία Τσουκιά.

«Αυτός ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικογένειά μας δεν έχει κάποιοί πρόβλημα; Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος; Το είχαμε πει και στην αστυνομία. Δεν ξέρω ποιος επέτρεψε να βγει αυτός ο άνθρωπος. Είναι ο μόνος λόγος που βγήκα. Από ποιον να ζητήσω ευθύνες;» επαναλαμβάνει, μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Εμένα με χτύπησαν τα σκάγια. Αν ήταν ο γιος μου μαζί τι θα γινόταν; Επειδή κάποιος υπέγραψε πως αυτός ο άνθρωπος είναι καλά; Και με πήραν και τηλέφωνο. Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος» λέει με δάκρυα στα μάτια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: