Συγκλονίζει η Κατερίνα Λέχου: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι και μου έλεγε να χαρώ τη δυστυχία μου»

March 3, 2024

Συγκλονίζει η Κατερίνα Λέχου: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι και μου έλεγε να χαρώ τη δυστυχία μου»


Διαφ.

Η Κατερίνα Λέχου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως υπήρχε μία περίοδος στη ζωή της που ενώ τα επαγγελματικά της ήταν πλήρως επιτυχημένα, εκείνη, σε προσωπικό επίπεδο, δεν ένιωθε σε καμία περίπτωση το ίδιο.

«Δεν λέω συχνά μπράβο στον εαυτό μου. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος είναι καλύτερα. Καλό είναι να βλέπεις το λάθος αλλά καλό είναι να μην μαστιγώνεσαι τόσο», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

«Αποτυχία δεν είναι κάτι που δεν πάει καλά στο κοινό. Όταν κάτι δεν μας προάγει, είναι αποτυχημένο. Εμένα όλα μου τα βήματα για κάποιο λόγο με πήγαιναν μπροστά», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

«Έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου στην επιλογή κάποιων δουλειών που έχω κάνει. Με διαλέγουν αλλά διαλέγω κι εγώ», συμπλήρωσε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με τη θεία της, η οποία ήταν παράλληλα και μέντοράς της.

«Δεν πειράζει. Μου είχε πει η θεία μου που είναι και μέντοράς μου, μια φορά που ήμουν πολύ στενοχωρημένη και δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι μου με τίποτα. Μου είπε “χαίρου”, να χαρώ δηλαδή τη δυστυχία μου, γιατί και αυτό έχει την ομορφιά του».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Κατερίνας Λέχου στη Ναταλία Γερμανού:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: