Γενναίος σκύλος κυνηγάει αρκούδα και διασώζει μικρό αγόρι που παίζει στην αυλή

March 25, 2024

Γενναίος σκύλος κυνηγάει αρκούδα και διασώζει μικρό αγόρι που παίζει στην αυλή


Διαφ.

Ο Τζέικ το Γκόλντεν Ριτρίβερ είναι ένα καλό αγόρι! Ο γενναίος σκύλος έδιωξε μια μαύρη αρκούδα από το σπίτι της οικογένειάς του, αφού το άγριο ζώο περιπλανήθηκε στην αυλή τους, όπου έπαιζε ο 4χρονος Gavin.

Οι κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι της οικογένειας Grant στο Sherman του Connecticut κατέγραψαν τις ηρωικές πράξεις του σκύλου.

Ο Gregory Grant δήλωσε ότι ο γιος του, Gavin, έπαιζε στην αυλή όταν εντόπισε την αρκούδα ακριβώς μπροστά του. Φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει μακριά. Ο Τζέικ εντόπισε επίσης την αρκούδα, αλλά το 8χρονο Γκόλντεν Ριτρίβερ ανέλαβε αμέσως δράση και έδιωξε την αρκούδα. Στο βίντεο παρακολούθησης φαίνεται ο Jake να τρέχει από κοντά πίσω από την αρκούδα και να την διώχνει από την αυλή.

Ο Grant δήλωσε στο WTNH News ότι δεν ήταν σίγουρος αν η αρκούδα επρόκειτο να πλησιάσει τον γιο του, αλλά ο πιστός τους σκύλος δεν επρόκειτο να το ρισκάρει και ευτυχώς όλοι βγήκαν σώοι και αβλαβείς. Ο Grant δήλωσε ότι ο Jake έχει πάρει πολλές ανταμοιβές από τότε για τον ηρωισμό του.

Ο Γκραντ είπε: “Πήρε αρκετές λιχουδιές, πήρε παγωτό, έκανε μπάνιο εκείνο το βράδυ. Πήρε τα πάντα… Μας βοήθησε εκείνη τη μέρα σίγουρα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: