Αποθέωση μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Στικούδη: “Αν θέλω να πάρω 10 κιλά θα φάω του σκασμού και δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν”

April 2, 2024

Αποθέωση μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Στικούδη: “Αν θέλω να πάρω 10 κιλά θα φάω του σκασμού και δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν”


Διαφ.

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε στις κάμερες των ψυχαγωγικών προγραμμάτων τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει λόγω των αρνητικών σχολίων που λαμβάνει, ενώ επίσης μοιράστηκε πώς έχει αλλάξει η ζωή της μετά την άφιξη του δεύτερου παιδιού της.

Κατερίνα Στικούδη: Τα όσα ανέφερε

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» η τραγουδίστρια είπε: «Υπάρχει αϋπνία με το μωρό στο σπίτι. Όταν έρχεται ένα νέο μωράκι πρέπει να το φροντίσουμε, να το προσέξουμε. Με τον Βύρωνα το προσπαθούμε, να είναι ενεργός. Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Για τα σχόλια που εισέπραξε μετά την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση, που έκανε λίγο καιρό μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, είπε: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να καθόμαστε στη σιωπή, ειδικά όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην περίοδο της λοχείας, που είναι μαιο περίοδος και η ίδια και ψυχολογικά και το σώμα θέλει χρόνο για να επανέλθουν. Πέρα από αυτό, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι και αν θέλω να πάρω κι άλλα δέκα, θα φάω μέχρι σκασμού και λόγο δεν θα δώσω σε κανέναν».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: