“Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”: Aυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το έμφραγμα που υπέστη

April 2, 2024

“Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”: Aυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το έμφραγμα που υπέστη


Διαφ.

Τον ρόλο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» αναλαμβάνει από αύριο, 03/04, ο Αντώνης Λουδάρος, όπως αποκάλυψε σήμερα η Δανάη Μπάρκα και επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο, μετά από έμφραγμα που υπέστη, με τον ίδιο, μάλιστα, να αποκαλύπτει σε συνέντευξη που παραχώρησε όταν επέστρεψε στο σπίτι του ότι αν είχε καθυστερήσει να μεταβεί στο νοσοκομείο πέντε λεπτά, τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη.

Με τον ηθοποιό να βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης, τον ρόλο του στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» αναλαμβάνει ο Αντώνης Λουδάρος, με τον ίδιο να σημειώνει ότι είναι κάτι που κάνει «με μεγάλη χαρά, ενσυναίσθηση και αγάπη για αυτό το πράγμα, για τους ανθρώπους που είναι εκεί».

Αντώνης Λουδάρος για την αντικατάσταση του Χατζηπαναγιώτη στο θέατρο: Υπήρξε υλικό, έβλεπα την παράσταση 3 φορές την ημέρα

Ο Αντώνης Λουδάρος, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» κλήθηκε να απαντήσει και στο πόσο δύσκολο ήταν να αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε και τον λόγο που είπε αμέσως το «ναι».

«Υπήρξε υλικό, το μονοπάτι του Χρήστου, που πάνω σε αυτό βασίστηκα, γιατί το έβλεπα σαν θεραπεία. Τρεις φορές την ημέρα έβλεπα την παράσταση και διάβαζα πολύ, ταυτόχρονα. Και όταν έχεις θετική διάθεση και αγάπη… Κατάλαβα κάτι πολύ σημαντικό με αυτό. Όταν είπα αμέσως το “ναι”, κατάλαβα γιατί το είπα: Γιατί είμαστε μια οικογένεια και ο ένας πρέπει να στηρίζει τον άλλο. Και εφόσον μπορούσα να το κάνω θα ήταν αδιανόητο για εμένα να πω “α, δεν μπορώ, πώς θα προλάβω; Θα προλάβω!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λουδάρος (05:05΄΄).

«Με τον Χρήστο δεν έχω μιλήσει στο τηλέφωνο, του έστειλα ένα μήνυμα για περαστικά, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Ρωτάω κάθε ημέρα τη Βίκυ Σταυροπούλου για εκείνον. Ξεκουράζεται, είναι καλά, αλλά πρέπει να πάρει λίγο τον χρόνο του, για να μπορέσει να γυρίσει το καλοκαίρι, πρώτα ο Θεός, στην περιοδεία του», σημείωσε ο ίδιος αναφορικά με την πορεία ανάρρωσης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με το σχετικό δελτίο Τύπου από τα «Αθηναϊκά Θέατρα» για την αντικατάσταση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη από τον Αντώνη Λουδάρο, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 28 Απριλίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: