Έγραψε μόνο 4 λέξεις: Η σκληρή απάντηση του Νίκου Καρβέλα μετά το σάλο για τη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη

April 2, 2024

Έγραψε μόνο 4 λέξεις: Η σκληρή απάντηση του Νίκου Καρβέλα μετά το σάλο για τη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη


Διαφ.

Ο Νίκος Καρβέλας, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νίκη Λυμπεράκη και στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», χθες, Δευτέρα, το βράδυ, οπότε ήρθαν πολλές στιγμές σε αντιπαράθεση, έκανε μία ανάρτηση στο instagram.

Η ανάρτηση του Νίκου Καρβέλα

Ειδικότερα, ο συνθέτης, με μόλις τέσσερις λέξεις, έδωσε σκληρή απάντηση, μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τη χθεσινή του συνέντευξη, κατά την διάρκεια της οποίας εξέφρασε την αντίθεση του με τις ερωτήσεις που του έκανε η παρουσιάστρια.

Γιατί ο Νίκος Καρβέλας αφαίρεσε την ανάρτησή του

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται», αλλά φαίνεται ότι στην πορεία διέγραψε τη δημοσίευσή του.

Μαθεύτηκε 30 χρόνια μετά: Γι’ αυτό πήραν διαζύγιο Άννα Βίσση & Νίκος Καρβέλας “Έκλαιγα, αλλά κανείς δεν ήξερε”

Λίγες ημέρες μετά από τη δημόσια εξομολόγηση που έκανε ο Νίκος Καρβέλας στην Άννα Βίσση, η τραγουδίστρια μιλάει για το λόγο χωρισμού τους.

Όλοι θα έχουν να λένε για την επετειακή συναυλία της Άννας Βίσση στη Λάρνακα στην Κύπρο. Πάνω από 50.000 άτομα πήγαν να θαυμάσουν στη σκηνή την μεγάλη ερμηνεύτρια. Στο πλευρό της βρέθηκαν η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, η Καίτη Γαρμπή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Μπάμπης Στόκας αλλά και η αδελφή της Λία Βίσση.

Ο Νίκος Καρβέλας δεν μπορούσε να βρίσκεται κοντά της αλλά εμφανίστηκε με βίντεο.

Η Άννα Βίσση προσγειώθηκε Αθήνα με τις κάμερες να την περιμένουν εκεί για να μάθουν τα συναισθήματά της.

«Μικρός δεν περιμένεις τίποτα, απλά ανοίγεσαι, φεύγεις μπροστά στο όνειρό σου. Όταν μεγαλώσεις και κοιτάς πίσω, είναι πολύ ωραίο που θυμάσαι πώς έγινε όλο αυτό σιγά σιγά», είπε αρχικά η Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τον Νίκο Καρβέλα και όσα τους ενώνουν αλλά και για τα όμορφα λόγια του προς εκείνη:

«Όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Καρβέλας και έπαιζε πιάνο, εκείνη την ώρα έκλαιγα εγώ αλλά κανείς δεν το ήξερε. Χωρίζουν έτσι οι άνθρωποι και είναι μια χαρά. Χωρίσαμε για το λιγότερο σημαντικό πράγμα που είναι το ερωτικό ζευγάρι. Έφυγε αυτό. Η σχέση όμως, η αγάπη και όλο αυτό που μας συμβαίνει δεν μπορεί να χωρίσει και κανείς δεν το παρεξηγεί αυτό, ούτε οι μετέπειτα σχέσεις του Νίκου ούτε οι μετέπειτα σχέσεις οι δικές μου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο και αν μπορούμε και τα ξεχωρίζουμε αυτά είναι πολύ ώριμο για μας και πολύ ωραίο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: