“Του έκαναν ότι δεν θα ήθελε καμία μάνα για το παιδί της”: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 21χρονου Τάσου

April 3, 2024

“Του έκαναν ότι δεν θα ήθελε καμία μάνα για το παιδί της”: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 21χρονου Τάσου


Διαφ.

Η μητέρα του 21χρονου Τάσου, Βάσω Κούλπα, που έχασε τον γιο της στην τραγωδία των Τεμπών, συγκλονίζει με την ανάρτησή της, 13 μήνες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Όπως αναφέρει: “Μετά από 1 χρόνο+ έμαθα για το παιδί μου όσα προσπάθησαν να κρύψουν και όσα ήθελαν να παρουσιάσουν ως τέλεια οργανωμένα και με σωστή αντιμετώπιση του γεγονότος. Δεν μπορώ να το αποκαλέσω ούτε “ατύχημα”, ούτε “δυστύχημα” διότι μου δολοφόνησαν το παιδί μου αργά και βασανιστικά, μου στέρησαν να το αντικρίσω για τελευταία φορά.

Του στέρησαν τη ζωή που τόσο λάτρευε ο Τάσος κι εμείς ως γονείς προσπαθούσαμε να είναι όσο καλύτερη γίνεται για αυτόν. Αντιμετώπισαν την όλη κατάσταση όχι σαν ήταν μπάζα αλλά σαν να ήταν σκουπίδια τα παιδιά μας.

Πονάω και θυμώνω γιατί συνεχίζουν να ζουν αυτοί και όχι το παιδί μου, πονάω και θυμώνω γιατί υπάρχουν ακόμα “άνθρωποι” που τους υποστηρίζουν και τους χειροκροτούν, πονάω και σκίζεται η καρδιά μου γιατί έκαναν στον Τάσο μου ότι δεν θα ήθελε καμία μάνα για το παιδί της και είμαστε πολλές.

Για τον Τασούλη μου, για τα υπόλοιπα παιδιά αντιδράσετε να τιμωρηθούν, να πληρώσουν όσοι ευθύνονται από ψηλά μέχρι εκεί που φτάνει.

Μαζί μας για την δικαίωση των ψυχών τους η μάχη που δίνουμε δεν έχει κανένα πολιτικό χρώμα, έχει το αίμα των παιδιών μας, έχει την τελευταία λέξη που δεν ακούσαμε από το στόμα τους, έχει την αγκαλιά που μας στέρησαν, έχει την καρδιά που μας ξερίζωσαν.

Συνεχίζω να είμαι η μαμά του Τάσου, τουλάχιστον αυτό δεν μπορούν να μου το στερήσουν”.

Συντετριμμένη η μητέρα του 21χρονου Τάσου, 13 μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών

«Δεν έφτασες ποτέ, αλλά σε περιμένω ακόμη»: Το σπαρακτικό κείμενο της μητέρας του 21χρονου Τάσου που «έσβησε» στα Τέμπη

Ο Τάσος Κουτσόπουλος “έχασε” τη ζωή του στην τραγωδία των Τεμπών, με τη μητέρα του να μην μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια.

Ειδικότερα, ο φοιτητής Γεωπονίας στο ΑΠΘ, που είχε καταγωγή από την Καρδίτσα, επέβαινε στην επιβατική αμαξοστοιχία IC62, που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορικό τρένο, που κινούνταν αντίθετα στην ίδια γραμμή, στο ύψος του χωριού Ευαγγελισμός.

Περίπου δέκα μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, η μητέρα του άτυχου νεαρού, Βάσω Κούλπα, έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση, μέσω του προφίλ της στο Facebook, εξομολογούμενη τα θλιβερά συναισθήματα που τη διακατέχουν για τον θάνατο του γιου της και το πόσο πολύ της λείπει.

Όπως υπογράμμισε η χαροκαμένη μάνα: «Τασούλη μου, αγόρι μου όμορφο, παιδάκι μου γλυκό, μου λείπεις πολύ. Νιώθω ότι είναι ψέμα και περιμένω να σε δω, να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε βράδυ 21:00 με 22:00 για να μιλήσουμε και να μου πεις: πες κανένα νέο μαμά.

Το τελευταίο τηλέφωνο που με πήρες ήταν το βράδυ που έφυγες 28/2/23. 23:05 και μου είπες “μαμά κοιμήσου θα αργήσω να φτάσω…” και σου είπα πάρε με όταν φτάσεις θα περιμένω…

Ο Τάσος Κουτσόπουλος δεν πήρε ποτέ τηλέφωνο τη μητέρα του

Και μετά σιωπή και μετά η καταστροφή, η κόλαση που αντίκρισα στα Τέμπη και που έψαχνα να σε βρω ανάμεσα στα άλλα παιδιά που έφευγαν, η αναμονή στο νοσοκομείο ακούγοντας τα ονόματα των επιζώντων… Ήλπιζα πως θα σε βρω πως ήσουν κάπου, κορόιδευα τον εαυτό μου.

Έφυγες? Όχι σε σκότωσαν και σκότωσαν όλη την οικογένεια μας μείναμε σε εκείνο το βράδυ που έφυγες και με ρώτησες «στεναχωριέσαι μαμά?» Στεναχωριέμαι παλικάρι μου, γιατί σε πρόσεχα πάντα και σε προστάτευα αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα ΣΥΓΝΏΜΗ.

Σου στέρησαν τη ζωή, τα όνειρα σου, μας κατέστρεψαν εμάς και τόσες άλλες οικογένειες και όμως κοιμούνται ήσυχοι χωρίς καμία τύψη, χωρίς σεβασμό, χωρίς καμία τιμωρία για να αισθανθούμε ότι συμμερίζονται τον πόνο μας, τίποτα αγόρι μου.

ΔΕΝ ΈΦΤΑΣΕΣ ΠΟΤΕ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ.

Σ’ ΑΓΑΠΆΩ όσο δεν φαντάζεσαι και

ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ τόσο πολύ!!!

Τάσο μου θα σου πω αυτό που σου έλεγα και σου έγραφα πάντα Σ ΑΓΑΠΏ ΠΟΛΎ μόνο που εσύ δεν μου απαντάς… “κι εγώ Σ αγαπάω μαμά”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: