Τα ‘χασε ο εκτιμητής: Πήγε στο Cash or Trash με ένα “θησαυρό” & δεν είχε ιδέα “Πρώτη φορά το βλέπουμε στην Ελλάδα”

April 3, 2024

Τα ‘χασε ο εκτιμητής: Πήγε στο Cash or Trash με ένα “θησαυρό” & δεν είχε ιδέα “Πρώτη φορά το βλέπουμε στην Ελλάδα”


Διαφ.

Έναν ανεκτίμητο θησαυρό πήγε μία η Κιάρα στο «Cash or Trash», σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα, το οποίο είχε πληρώσει 200-250 ευρώ, για να το αποκτήσει.

Επρόκειτο για ένα «βιβλίο που διαβάζεται αλλιώς», φτιαγμένο από κιμονό σαμουράι και ηλικία που ξεπερνούσε τα 60 χρόνια.

Ανεκτίμητος θησαυρός στο «Cash or Trash»

Όπως υπογράμμισε ο εκτιμητής του «Cash or Trash», εάν τις σελίδες του εν λόγω βιβλίου κοσμούσαν υφάσματα, η τιμή του θα εκτοξευόταν στις 25.000 ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση αυτή.

Η εκτίμησή του κυμάνθηκε στα 1.200 ευρώ, χαρακτηρίζοντας το αντικείμενο «σπάνιο» και επισημαίνοντας ότι είναι πρώτη φορά που υπάρχει διαθέσιμο ένα τέτοιο αντικείμενο στην Ελλάδα.

Η παίκτρια είχε άγνοια για τον ανεκτίμητο θησαυρό

Όμως, οι προσφορές που πήρε η Κιάρα δεν ξεπέρασαν τα 800 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην το πουλήσει σε κανέναν εκτιμητή και η παίκτρια να ευχαριστεί την εκπομπή που της έδειξε ότι έχει έναν «θησαυρό» στα χέρια της, κάτι που δε γνώριζε μέχρι τότε.

Ανεκτίμητος θησαυρός, περήφανη η Θεοδώρα Σιάρκου για τον σύζυγό της: “Έσκαψε και βρήκε 4.000 χρυσά νομίσματα”

Η Θεοδώρα Σιάρκου σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την επιστροφή της σειράς «Πενήντα πενήντα», μετά τις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και για τη δουλειά του συζύγου της.

Η Θεοδώρα Σιάρκου δεν έχει αντίρρηση με την προβολή της σειράς “Πενήντα πενήντα”

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» «μία σειρά ανήκει σε όλους τους συντελεστές της, δεν έχω αντίρρηση με αυτό που έχει συμβεί και νομίζω τελικά ότι αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν αν αυτές οι σειρές πρέπει να επιστρέψουν στην τηλεόραση ή όχι είναι οι τηλεθεατές».

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», η Θεοδώρα Σιάρκου επεσήμανε «ήταν ένα μαγικό ταξίδι αυτή η σειρά, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναβγώ στην τηλεόραση μετά από κάποια χρόνια απουσίας. Έκανα ένα comeback πολύ δυνατό στην κρατική τηλεόραση. Συζητάω τηλεοπτικά, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο».

Το επάγγελμα του συζύγου της Θεοδώρας Σιάρκου

Σχετικά με το επάγγελμα του συζύγου της, αποκάλυψε ότι είναι επαγγελματίας δύτης και είχε ανακαλύψει έναν πειρατικό θησαυρό στη Ρόδο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: