Άση Μπήλιου: Αυτό συμβαίνει κάθε 14 χρόνια – Οι ανατροπές και τα 4 ζώδια που ζήσουν το όνειρο με την σύνοδο Διά – Ουρανού

April 13, 2024

Άση Μπήλιου: Αυτό συμβαίνει κάθε 14 χρόνια – Οι ανατροπές και τα 4 ζώδια που ζήσουν το όνειρο με την σύνοδο Διά – Ουρανού


Διαφ.

Το Σάββατο 13 Απριλίου το «Stars System» είναι αφιερωμένο στην πιο ανατρεπτική αστρολογική όψη του 2024 και η Άση Μπήλιου θα αναλύσει πώς θα μας επηρεάσει σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και τι αλλαγές θα φέρει παγκοσμίως.

Η σύνοδος Δία – Ουρανού, που θα κορυφωθεί στις 21 Απριλίου, αλλά επηρεάζει αρκετές εβδομάδες πριν και μετά, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, με ξαφνικές αλλαγές, αλλά και ουρανοκατέβατες ευκαιρίες, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά μας!

Όταν ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της ευημερίας, της επέκτασης συναντά τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού, των εκπλήξεων, της αλλαγής και της επανάστασης, όλα είναι πιθανά, αφού μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας και να νιώσουμε ότι ελευθερωνόμαστε από κάποια δεσμά!

Με την όψη αυτή μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας, ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει στο ωροσκόπιο μας, αρκεί να σκεφτούμε με διαφορετικό τρόπο και να είμαστε τολμηροί.

Ποιοι θα έχουν αναπάντεχες εξελίξεις στις σχέσεις τους και ποιοι θα αντιμετωπίσουν απρόοπτα και εκπλήξεις στα οικονομικά και στα επαγγελματικά;

Ποιοι θα έχουν ευκαιρίες να κάνουν επιχειρηματικές κινήσεις και να λάβουν ουρανοκατέβατα κέρδη και ποιοι θα έχουν αυξημένη αυτοπεποίθηση, άνοδο στην καριέρα και θα θέσουν νέους μεγαλεπήβολους στόχους;

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο 13 Απριλίου στις 13:10!

Η συνάντηση Δία-Ουρανού στις 21 Απριλίου, που συμβαίνει κάθε 14 χρόνια, θα φέρει αλλαγές στη ζωή των 4 ζωδίων προς το καλύτερο. Κάποιοι από αυτούς θα δουν μεγάλες ανατροπές στη ζωή τους!

Ζώδια: Ποιους ευνοεί η σύνοδος Διά – Ουρανού

Η σύνοδος Δία-Ουρανού είναι ένα από τα πιο σημαντικά και δυναμικά αστρολογικά φαινόμενα, φέρνοντας στο επίκεντρο την ενέργεια της απρόσμενης αλλαγής και της ξαφνικής επέκτασης. Η συνάντηση αυτών των δύο μεγάλων πλανητών ανοίγει τον δρόμο για την απελευθέρωση από παλιά περιοριστικά μοντέλα και την είσοδο σε μια νέα φάση με μεγαλύτερη αυτοσυνειδησία και δημιουργικότητα.

Ωστόσο, η εμπειρία αυτής της συνάντησης μπορεί να είναι είτε πολύ θετική είτε να αντιμετωπίζει προκλήσεις, ανάλογα με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε και ενσωματώνουμε τις δράσεις αυτές στην προσωπική μας ζωή.

Η σύνοδος Δία-Ουρανού δημιουργεί έναν έντονο παλμό που φέρνει μεγαλύτερη ελευθερία και ευκαιρίες για αλλαγές. Αυτή η περίοδος μπορεί να σηματοδοτήσει την ανάκαμψη από περιορισμούς, την αντίσταση ενάντια σε περιοριστικές συνθήκες και την εμπειρία απελευθέρωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης ενισχύονται οι επιστημονικές και πολιτισμικές προόδοι και οι δημιουργικές ιδέες.

Σύνοδος Διά – Ουρανού στις 21 Απριλίου – Συμβαίνει κάθε 14 χρόνια

Ωστόσο, η συνάντηση μπορεί επίσης να φέρει τον κίνδυνο της υπερβολής, της επιτακτικής ανάγκης για αλλαγή και της ανικανότητας να αντέξουμε οποιοδήποτε επίπεδο δομής ή δέσμευσης. Η τάση για υπερβολικό ενθουσιασμό και αισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε ανόητες πράξεις και αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να φαίνονται σαν να προσφέρουν γρήγορη επιτυχία αλλά στο τέλος να οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Ο Δίας, που συμβολίζει την επέκταση και την αισιοδοξία, συναντά τον Ουρανό, που αντιπροσωπεύει την ανατροπή και την εφευρετικότητα. Αυτή η συνδυασμένη ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε αιφνίδιες αλλαγές και δημιουργικές ευκαιρίες, παρέχοντας τη δυνατότητα για ατομική και συλλογική ανανέωση.

Η εμπειρία της σύνοδου Δία-Ουρανού απαιτεί προσπάθεια και συνειδητή διαχείριση για να ενσωματώσουμε τις ενέργειές της. Με γνώση και σοφία, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν και να τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες για ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε την εσωτερική μας φωνή, να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας και να είμαστε ανοιχτοί στις απρόβλεπτες, αλλά υποσχόμενες, ευκαιρίες που μας προσφέρει αυτή η σύνοδος Δία-Ουρανού

Συνοψίζοντας, η σύνοδος Δία-Ουρανού είναι ένα από τα πιο δυναμικά και ελπιδοφόρα αστρολογικά φαινόμενα που προσφέρει ευκαιρίες για ανανέωση και αναγέννηση. Με συνείδηση, αυτογνωσία και ανοιχτή καρδιά, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις θετικές ενέργειες και να μετατρέψουμε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Τα ζώδια που θα πετύχουν τους στόχους τους με αυτή τη σύνοδο:

Η σύνοδος Δία-Ουρανού υπόσχεται σημαντικές και θετικές αλλαγές για ορισμένα ζώδια. Ας εξετάσουμε αναλυτικά τις επιρροές στον Ταύρο, τον Σκορπιό, τον Λέοντα, και τον Υδροχόο. Για τον Παρθένο και τον Αιγόκερω, υπάρχει μια συντομότερη επισκόπηση. Εάν έχετε πλανητική επίδραση στις περιοχές των 20 – 23 μοίρες των προαναφερθέντων ζωδίων, θα λάβετε και εσείς θετικές επιδράσεις.

Ταύρος

Ο Ταύρος βρίσκεται σε μια φάση μεταμόρφωσης και ανανέωσης. Η σύνοδος Δία-Ουρανού του υπόσχεται ένα ξεκίνημα γεμάτο ενθουσιασμό και απροσδόκητες ευκαιρίες.

Η περίοδος αυτή ευνοεί την αυτοβελτίωση, την αυτοεκτίμηση και την προσωπική ανάπτυξη. Οι Ταύροι θα αισθανθούν την ώθηση να εκφραστούν δημιουργικά και να ακολουθήσουν μια πιο ικανοποιητική και ενδιαφέρουσα πορεία στη ζωή τους.

Είναι σημαντικό να παραμείνουν ανοιχτοί σε νέες ιδέες και να μη φοβούνται να πειραματιστούν με νέες προσεγγίσεις στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 11 – 14 Μαίου.

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς, η σύνοδος Δία-Ουρανού φέρνει αναταράξεις και μεταβολές στον τομέα των σχέσεων. Αυτή η περίοδος υπόσχεται συναρπαστικές συναντήσεις και έναν ανανεωμένο τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους.

Οι Σκορπιοί θα βιώσουν μια αύξηση στην ενσυναίσθηση και την κατανόηση, πράγμα που θα βοηθήσει στο να εμβαθύνουν τις υπάρχουσες σχέσεις τους και να καλωσορίσουν νέες.

Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για την επίλυση παλιών διαφορών και την επίτευξη μιας πιο ισορροπημένης και ουσιαστικής αλληλεπίδρασης με τον κοινωνικό τους περίγυρο. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 13 – 16 Νοεμβρίου.

Λέων

Οι Λέοντες θα βρουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ηγετικές τους ικανότητες και να επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα. Η σύνοδος Δία-Ουρανού τους προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για αναγνώριση, καθώς και για την υλοποίηση μακροχρόνιων στόχων.

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, την εξερεύνηση νέων τρόπων έκφρασης και την επέκταση της δημιουργικότητας τους.

Οι Λέοντες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτήν την περίοδο για να κάνουν θαρραλέα βήματα προς τα εμπρός και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 13/8 – 16/8

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα αντιμετωπίσουν θετικές αλλαγές στο πεδίο του σπιτιού και της οικογένειας.

Η σύνοδος Δία-Ουρανού τους προσκαλεί να ανανεώσουν τον χώρο τους, να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους οικείους τους και να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που αντανακλά την αυθεντική τους ταυτότητα.

Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να αφήσουν πίσω τους παλιές εντάσεις και να οικοδομήσουν μια νέα βάση σταθερότητας και ασφάλειας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 9/2 – 12/2

Παρθένος και Αιγόκερως

Ο Παρθένος (οι 13 – 16 Σεπτεμβρίου κυρίως γεννημένοι) θα βιώσει μια επέκταση στον τομέα της εκπαίδευσης και των ταξιδιών, βρίσκοντας νέους τρόπους για να αποκτήσει γνώση και να εξερευνήσει τον κόσμο.

Ο Αιγόκερως (10 – 13 Ιανουαρίου κυρίως γεννημένοι), από την άλλη πλευρά, θα αντιμετωπίσει θετικές αλλαγές στον τομέα της δημιουργικότητας και της αυτοέκφρασης, βρίσκοντας νέες πηγές έμπνευσης και δημιουργώντας με πάθος ενώ εύνοια θα δει και στις διαπροσωπικές του ερωτικές σχέσεις.

Αν γεννηθήκατε στις παρακάτω ημερομηνίες, μπορεί επίσης να βιώσετε μια σημαντική ολοκλήρωση σε ένα θέμα της ζωής σας. Μια σημαντική εξέλιξη μπορεί να συμβεί στην εργασία σας ή ακόμη και να λυθεί κάποιο πρόβλημα που σας απασχόλησε για καιρό. Το διάστημα που δίνουμε για αυτές τις προβλέψεις είναι + – 15 ημέρες.

8/5/1941

7/10/1954

7/1/1955

10/5/1955

11/12/1968

11/3/1969

20/7/1969

19/2/1983

14/5/1983

25/9/1983

1/1/1997

Σύνοδος Δία – Ουρανού στις 21 Απριλίου στην 22η μοίρα του Ταύρου

Κάνουν συνέχεια του κεφαλιού τους: Τα 4 Ζώδια που “σκάνε” γάιδαρο με την ξεροκεφαλιά τους, το 1 είναι προφανές

Τα ξεροκέφαλα ζώδια φημίζονται για την αδυναμία τους να ελίσσονται ή να μεταβάλλουν αποφάσεις κι απόψεις τους, διακρίνονται για την επιμονή και την αντίσταση που προβάλλουν στις αλλαγές και σύμφωνα με τους αστρολόγους είναι πέντε.

Τα πέντε ξεροκέφαλα ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την ανεξάντλητη επιμονή, υπομονή και αντοχή τους. Είναι άτομα που εκτιμούν την σταθερότητα και την ασφάλεια πάνω απ’ όλα, κάτι που τους καθιστά πολύ ανθεκτικούς αλλά και πεισματάρηδες. Αυτή η αντίσταση στην αλλαγή τους κάνει να φαίνονται αγύριστα κεφάλια, εφόσον μπορεί να επιμένουν σε παλιές συνήθειες, απόψεις και νοοτροπία ακόμη και όταν δεν εξυπηρετούν πια το καλύτερο συμφέρον τους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που διακρίνεται για την ισχυρή θέληση και την αποφασιστικότητα σε κάθε επίπεδο. Όταν ένας Σκορπιός θέσει έναν στόχο, είναι σχεδόν αδύνατο να τον αποτρέψεις. Αυτή η ισχυρή επιθυμία να προχωρήσει με τους όρους του θέτει ο ίδιος προφανώς συχνά τον κάνει να φαίνεται αδιάλλακτος και πεισματάρης, ιδίως σε καταστάσεις όπου η ευελιξία και η προσαρμογή είναι κρίσιμες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την απίστευτη εργατικότητα, φιλοδοξία και την διάθεση να επιτύχουν τους στόχους τους με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό υποδεικνύει πως πολλές φορές ακολουθούν έναν πολύ συγκεκριμένο δρόμο προς την επιτυχία, απορρίπτοντας αλλαγές ή εναλλακτικές προτάσεις που μπορεί να τους αποσπάσουν από την πορεία τους. Η επιμονή πάνω σε συγκεκριμένα σχέδια και μεθόδους μπορεί να τους καταστήσει αγύριστα κεφάλια στα μάτια των άλλων, άσχετα αν αυτό δεν είναι πάντα αληθές.

Τα χαρακτηριστικά των ξεροκέφαλων ζωδίων

Λέων

Οι Λέοντες, με την έμφυτή τους ανάγκη για ηγεσία και αναγνώριση, μπορεί επίσης να γίνουν αρκετά αγύριστα κεφάλια όταν πρόκειται για την αλλαγή ή την προσαρμογή των προσωπικών του ή των επαγγελματικών τους στόχων. Η δίψα τους για επιτυχία και η ανάγκη να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής πολλές φορές να τους κάνει να αγνοούν ιδέες και συμβουλές που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν και να εξελιχθούν.

Υδροχόος

Είναι ένα ζώδιο που πολλοί δε θα περίμεναν να δουν στη λίστα, αλλά μολονότι κυβερνώνται από τον Ουρανό -τον πλανήτη των ανατροπών- στην μοντέρνα αστρολογία, στην παραδοσιακή παραμένουν ‘Κρόνιο’ ζώδιο. Τους αρέσουν οι αλλαγές μόνο εφόσον τις βάλουν ως στόχο οι ίδιοι, ενώ η επιβολή μεταβολών από το εξωτερικό περιβάλλον είναι κάτι όπου προβάλλουν αντίσταση. Επιπροσθέτως, είναι πάντα πιστοί στις πεποιθήσεις τους, στοιχείο που τους καθιστά υπερβολικά προσκολλημένους στα ιδανικά τους.

5 ζώδια του ζωδιακού που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και δεν ανέχονται κανέναν να τους πει τι θα κάνουν

Ανεξάρτητα ζώδια: Τα ζώδια λένε πολλά για την προσωπικότητα μας. Ένα από αυτα να είναι και το ποιο άνθρωποι είναι πιο δεκτικοί. Παρακάτω θα δούμε πια είναι τα ζώδια που δεν είναι δεκτικά και αντιθέτως είναι αρκετά ξεροκέφαλα.

Ανεξάρτητα ζώδια: Κριός

Ο Κριός είναι ισχυρογνώμων και όποιος δεν τον υποστηρίζει, του είναι εμπόδιο. Όταν του πεις να μην πάρει καποιο ρίσκο το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον φέρεις σε κατάσταση να θέλει να το πάρει περισσότερο.

Αν η απόφαση του να πάρει το ρίσκο ηταν λάθος τότε είναι εντάξει με αυτό αφού η απόφαση ηταν δικιά του. Είναι άνθρωποι που συνήθως πρέπει να πάθουν για να μάθουν.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το ότι είναι πεισματάρης.

Δεν κάνει πράγματα χωρίς μεγάλη σκέψη και χωρίς να εξετάσει από πριν τις συνέπειες. Εκτός αυτού οι συμβουλες συνήθως δεν τον επηρεάζουν γιατί έχει τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του που νομίζει πως ξέρει πάντα τι είναι καλύτερο για τον ίδιο.

Ανεξάρτητα ζώδια: Λέων

Ο Λέων απλά δεν μπορεί να αντέξει να του λένε τι να κάνει. Ξέρει τι θέλει, τι πρέπει να κάνει για να το πάρει. Όταν δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα συνήθως ο Λέων αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τυχόν αστοχίες.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος θα ακούσει κάποιον που του λέει τι πρέπει να κάνει, αλλά, τελικά, θα ακολουθήσει αυτό που λέει η καρδιά του.

Ανεξάρτητα ζώδια: Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ ανεξάρτητος για να θέλει κάποιον να του πει τι να κάνει και αν κάποιος το προσπαθήσει, θα τον βρει αντίθετο. Ο Υδροχόος θέλει να βρει εντελώς νέους τρόπους για να κάνει πράγματα και αν ακολουθήσει την καθοδήγηση κάποιου άλλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: