«Έχασα 2,5 κιλά σε 2 μέρες»: Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον “αέρα” του Happy Day

April 16, 2024

«Έχασα 2,5 κιλά σε 2 μέρες»: Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον “αέρα” του Happy Day


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη γαστρεντερίτιδα που πέρασε και μάλιστα έχασε 2,5 κιλά, σε δύο μέρες, με αφορμή την είδηση ότι ο Νίκος Βέρτης πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ακύρωσε όλες του τις εμφανίσεις, αφού έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

Η ξαφνική απώλεια κιλών της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Happy Day «παιδιά εγώ είχα πάθει – αν και είχα καιρό, πέρυσι. Μιλάμε έχασα 2,5 κιλά σε 48 ώρες. Δηλαδή, αφυδάτωση και εξάντληση…».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση των συνεργατών του τραγουδιστή: «Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα, έχει μια σταθερή βελτίωση. Με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε δύο τρεις μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας».

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση, που έγινε το περασμένο Σάββατο, το βράδυ, μέσω των social media: «Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ταλαιπωρήθηκε από τη γαστρεντερίτιδα

Σικάτη και κλασσάτη ότι κι αν φορέσει: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε ντυμένη έτσι στο κέντρο & όλοι την αποθέωσαν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια πρωινή βόλτα, στο κέντρο της Αθήνας, με ένα υπέροχο παντελόνι, το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα και αποτελεί τάση για τη φετινή άνοιξη.

Η κομψή εμφάνιση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Happy Day” φόρεσε ένα cargo denim και το συνδύασε με μαύρο τοπ, μαύρο cropped σακάκι και slingback γόβες με ψηλό τακούνι.

Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου MIU MIU, σε τυρκουάζ απόχρωση και μία μαύρη tote bag.

Το ανοιξιάτικο παντελόνι της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή παντελόνι

Advertisement


Πηγή

Διαβάστε επίσης: