Πόσο γλυκό: Κουτάβι λατρεύει ήδη την αδελφούλα του που δεν έχει γεννηθεί ακόμα

April 16, 2024

Πόσο γλυκό: Κουτάβι λατρεύει ήδη την αδελφούλα του που δεν έχει γεννηθεί ακόμα


Διαφ.

Αυτό το κουτάβι που ονομάζεται Penelope έχει μια ολοκαίνουργια αδελφούλα στο δρόμο. Αλλά παρόλο που δεν θα συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο μέχρι να γεννηθεί σε λίγες ακόμα εβδομάδες, το αγαπημένο σκυλάκι έχει ήδη αρχίσει να τη λούζει με αγάπη.

Μπορούμε να πούμε ότι η Πηνελόπη είναι ξετρελαμένη.

Η ιστορία της Penelope

Η Πηνελόπη ζει στη Βραζιλία με τους ιδιοκτήτες της, την Juliana και την οικογένειά της. Η Juliana είναι 34 εβδομάδων έγκυος – και παρόλο που η Penelope δεν έλαβε ποτέ επίσημη ανακοίνωση εγκυμοσύνης, φαίνεται να καταλαβαίνει ότι έρχεται ένα μικρό.

“Νομίζω ότι ξέρει, ναι”, δήλωσε η Juliana στο The Dodo. “Αισθάνεται ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό. Έχουμε στήσει το μικρό δωμάτιο του παιδικού δωματίου και μπαίνει μέσα και κάθεται κάτω από την κούνια. Πάντα ήταν πολύ άπορη και στοργική, αλλά προς εμένα, αυτό έχει αυξηθεί πολύ”.

Πρόσφατα, ωστόσο, η Πηνελόπη έκανε κάτι απροσδόκητο. Καθώς η Τζουλιάνα καθόταν στον καναπέ, το κουτάβι πλησίασε και άρχισε να αγκαλιάζει – όχι μόνο εκείνη, αλλά και το μωρό μέσα της.

Ακολουθεί βίντεο με αυτή τη συγκινητική στιγμή:

Η Τζουλιάνα ενθουσιάστηκε όταν είδε τη χειρονομία στοργής της Πηνελόπης προς το αγέννητο μωρό της: “Είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό”, είπε. “Ήταν πολύ συγκινητικό”.

Αλλά δεν είναι η μόνη που συγκινήθηκε από αυτό. Αφού η Τζουλιάνα δημοσίευσε το κλιπ στο Facebook, το είδαν σχεδόν 2 εκατομμύρια φορές.

“Είμαι σίγουρη ότι η Πηνελόπη θα γίνει μια σπουδαία μεγάλη αδελφή”, δήλωσε η Τζουλιάνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: