“Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου. Την κοιτούσαμε & τη θαυμάζαμε όλοι. Που να μας δώσει σημασία”

April 17, 2024

“Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου. Την κοιτούσαμε & τη θαυμάζαμε όλοι. Που να μας δώσει σημασία”


Διαφ.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την Ελεονώρα Μελέτη που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, αλλά και για τον Κώστα Τσουρό που έκαναν παρέα στο πανεπιστήμιο.

«Με την Ελεονώρα ήμασταν στο ίδιο σχολείο, είναι ελάχιστα μεγαλύτερή μου. Στο πανεπιστήμιο ο Κώστας ήταν στο ΦΠΨ και εγώ Γαλλική Φιλολογία. Με τον Κώστα κάναμε παρέα. Με την Ελεονώρα όχι!

Η Ελεονώρα τότε ήταν η ωραία του σχολείου και συνεχίζει να είναι. Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε, ξέρεις, σαν πιο μικρά εμείς. Που να μας δώσει στα σπόρια σημασία», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Έκοψα αυτές τις 2 τροφές και έχασα 30 κιλά»: Ο Τάσος Ιορδανίδης για την τεράστια απώλεια βάρους, έμεινε μισός

Ο Τάσος Ιορδανίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Vita και η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» τον συνάντησε, στη φωτογράφιση και αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά, στην καραντίνα.

Τα μυστικά του Τάσου Ιορδανίδη για την απώλεια των 30 κιλών

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «έχασα 30 κιλά κατά την περίοδο της καραντίνας. Άρχισα να παίρνω τα βουνά και να τρέχω για να κάνω καλό και στον ψυχισμό μου και να με προσέξω κάπως και σωματικά. Τώρα είμαι μείον 25, πήρα και 5 κιλά λόγω του τρεξίματος. Για να χάσω αυτά τα 30 κιλά τότε, πέρα του τρεξίματος, έκοψα τη γλουτένη, τη ζάχαρη και έβαλα πιο έντονα στις διατροφικές μου συνήθειες τα φρούτα και τα λαχανικά».

Και πρόσθεσε ο Τάσος Ιορδανίδης «προσπαθώ να τρέχω και όποτε βρίσκω χρόνο να πηγαίνω και γυμναστήριο. Προσπαθώ να με προσέχω για να είμαι εντάξει και για τους υπόλοιπους, αλλά και απέναντι στον εαυτό μου, γιατί αν δεν είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου, δεν μπορείς να είσαι και για τους υπόλοιπους».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: