Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα: Νέο “χτύπημα” της μοίρας για τον Νότη Σφακιανάκη, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

April 18, 2024

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα: Νέο “χτύπημα” της μοίρας για τον Νότη Σφακιανάκη, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες


Διαφ.

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Γιώργου Κασσάμπαλη, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη, επί πολλές δεκαετίες.

Ο ίδιος, ήταν για πολλά χρόνια μετρ του άκρως επιτυχημένου λαϊκού τραγουδιστή και ήταν πάντα στο πλευρό του. Μάλιστα, ήταν από τους ελάχιστους που είχε επικοινωνία μαζί του, όλο αυτό το διάστημα που εκείνος απέχει από τις πίστες.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης με μια ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία είδαμε τον ίδιο, μαζί με τον εκλιπόντα Γιώργο Κασσάμπαλη και τον Νότη Σφακιανάκη, να ποζάρουν στον φακό και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του: «Kαλό ταξίδι Γιώργο μας ! Πόσο κρίμα! ????».

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε στο Πρωινό και ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια του τραγουδιστή.

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε: «Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια».

Το αξέχαστο “χουνέρι” που έκανε στο μαγαζί του ο Νότης Σφακιανάκης στην Ελένη Μενεγάκη: «Τέτοια ντροπή, πρώτη φορά»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα περιστατικό από την περίοδο που ήταν στον “Πρωινό Καφέ” στον ΑΝΤ1 και είχε πάει με την ομάδα της εκπομπής στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «έχουμε ζήσει όλοι Νότη Σφακιανάκη στο μαγαζί του. Εγώ θυμάμαι και το ξεκίνημά του. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια, είμαστε σε ένα μαγαζί με τον “Πρωινό καφέ” τώρα εμείς χαρούμενοι μικρά παιδιά… Μας είχαν δώσει τραπέζι, γιατί ήμασταν από την εκπομπή, μιλάγαμε, γελάγαμε…εεε ρε και σταματάει το πρόγραμμα ο Νότης… και λέει “τι θα γίνει θα ησυχάσετε εσείς μπροστά;”. Εμείς ντροπή, οι άλλοι λέγανε “ε ρε και να μας βάλουν τώρα να πληρώσουμε το τραπέζι, με αυτά που κάνατε, τσιμουδιά όλοι, προσευχή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: