Έφυγε άρον-άρον για Άγιο Δομίνικο: Έξαλλος μετά από αυτό που έμαθε ο Ατζουν, οι 3 παίχτες που τον εξόργισαν

April 18, 2024

Έφυγε άρον-άρον για Άγιο Δομίνικο: Έξαλλος μετά από αυτό που έμαθε ο Ατζουν, οι 3 παίχτες που τον εξόργισαν


Διαφ.

Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους τρεις δυνατούς παίκτες που απειλούν με οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor, σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, στην προσπάθειά του να τους μεταπείσει.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, ο λόγος που είναι έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι οι μαζικές οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών, οι οποίοι ήταν βασικοί για την πορεία του Survivor.

Πρώτος φέρεται ότι αποχωρεί ο Τζέιμς Καφετζής, μετά την σοβαρή περιπέτεια του πατέρα του και ακολουθούν οι Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπάθησε να μην βγει τίποτα προς τα έξω

Παρά τις προσπάθειες του Τούρκου παραγωγού να μην διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω, αυτό δεν επετεύχθη, με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών, ενώ προσπάθησε να μεταπείσει τους παίκτες να μην αποχωρήσουν.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής έχει πάρει την απόφασή του και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, προκειμένου να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όπως υπογράμμισε ο Ροδίτης, ακόμα δεν ξέρει αν θέλει να μείνει ή να φύγει και να βρεθεί κοντά στον πατέρα του, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι αποχωρεί τελικά.

Τα παίζει όλα για όλα: Το «έριξε» ο Ατζούν Ιλίτζαλι – Ανακοίνωσε την εμφάνιση του Ροναλντίνιο στο Survivor & προκάλεσε πανικό

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε ο Ατζούν Ιλίτζαλι στο τουρκικό Survivor ενημερώνοντας τους παίκτες πως σύντομα ο Ροναλντίνιο θα βρεθεί στο Survivor. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι διευκρίνισε πως ο ρόλος του Ροναλντίνιο θα είναι συγκεκριμένος και δεν αφορά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανακοίνωσε την εμφάνιση του Ροναλντίνιο στο Survivor

«Είπα στον Ροναλντίνιο, έλα στο Survivor, να παίξουμε ποδοβόλεϊ. Συμφώνησε και θα έρθει αύριο», αναφέρει ο Τούρκος παραγωγός στο συμβούλιο του νησιού. Πώς αντιδρούν οι παίκτες;

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: