Το χειρότερο ραντεβού που έγινε ποτέ στο First Dates: Τον ήθελε πιο… άντρα και αυτός την είδε κοντή και άσεμνα ντυμένη

April 20, 2024

Το χειρότερο ραντεβού που έγινε ποτέ στο First Dates: Τον ήθελε πιο… άντρα και αυτός την είδε κοντή και άσεμνα ντυμένη


Διαφ.

Στο First Dates είδαμε ένα από τα πιο καταστροφικά πρώτα ραντεβού με την απέχθεια να είναι το πρώτο συναίσθημα που αισθάνθηκαν οι δύο παίκτες, ο ένας για τον άλλον.

Ο 36χρονος Φάνης και η 31χρονη Ελένη αντιπάθησαν ο ένας τον άλλον από την πρώτη ματιά, πράγμα σπάνιο. Δεν μπορούσαν καν να κοιταχτούν μετά το πρώτο βλέμμα ενώ κάθε ατάκα τους ήταν λες και έπεφτε για να αλληλοπροσβληθούν.

Ο Φάνης δήλωσε ότι απογοητεύτηκε με το που είδε την Ελένη, κάνοντας ένα μεγάλο Χ με τα χέρια του καθώς βρήκε άσεμνο το ντύσιμό της και επίσης του φάνηκε κοντή. Μάλιστα την… έκοψε με το που του είπε ότι δεν τα πάει και πολύ καλά με τα αεροπλάνα καθώς εκείνος είχε μόλις δηλώσει ότι τρελαίνεται να ταξιδεύει με αεροπλάνα.

Οι άβολες στιγμές συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού, με το φινάλε του να είναι ακόμα πιο σοκαριστικό όταν οι δύο τους ερωτήθηκαν αν θα υπάρχει δεύτερο ραντεβού και βρήκαν την ευκαιρία να την πουν ο ένας στον άλλον.

Η Ελένη απάντησε ότι θέλει τους άντρες πιο μπρουτάλ, πιο αρρενωπούς και σωματώδεις ενώ ο Φάνης σχολίασε ότι θέλει τη γυναίκα πιο σεμνή και πιο πολύ στα μέτρα του.

Το Twitter φυσικά δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει με πολύ καυστικό τρόπο το καταστροφικό αυτό ραντεβού με τις υπέροχες άβολες στιγμές απελπισίας των δύο παικτών.

Αυτός 101 ετών, εκείνη…: Υπεραιωνόβιος παππούς πήγε στο First Dates και βρήκε την γυναίκα των ονείρων του

First Dates: Μια απίστευτη ιστορία  παρουσιάστηκε στη βρετανική εκδοχή τουριάλιτι γνωριμιών, όταν ο Eric, ένας ευγενικός κύριος ηλικίας 101 ετών, συνάντησε μια γοητευτική κυρία ηλικίας 84 ετών. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι δυο τους δεν μόνο ότι είχαν μια ευχάριστη συνάντηση, αλλά και συμφώνησαν πως θα ήθελαν να ξαναβγούν μαζί.

First Dates: Το χρονικό του ραντεβού

Ένα από τα αξιοσημείωτα γεγονότα που ξεχώρισαν στο First Dates ήταν το αναπάντεχο ραντεβού του Eric με τη Norma. Οι δυο τους, με μια διαφορά ηλικίας 17 ετών, αποτέλεσαν ένα από τα πιο ασυνήθιστα ζευγάρια που έχουν περάσει από την ιστορία του ριάλιτι. Ο Eric, ένας 101χρονος συνταξιούχος από το Γκλόστερσαιρ του Ηνωμένου Βασιλείου, έγινε ο μεγαλύτερης ηλικίας παίκτης που έχουμε δει ποτέ στο First Dates παγκοσμίως. Αποκαλύφθηκε πως η αίτηση συμμετοχής του υποβλήθηκε από τον εγγονό του, προκαλώντας έκπληξη στην ομάδα παραγωγής που δεν τον είχε ρωτήσει προηγουμένως.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: