Όλοι πρόσεξαν κάτι, δεν είχε φανεί ποτέ ξανά: Η λεπτομέρεια στο πρόσωπο της Μαριτίνας Ντενίση την κάνει γλύκα

April 22, 2024

Όλοι πρόσεξαν κάτι, δεν είχε φανεί ποτέ ξανά: Η λεπτομέρεια στο πρόσωπο της Μαριτίνας Ντενίση την κάνει γλύκα


Διαφ.

Μαριτίνα Ντενίση: Η εμφάνιση της Μαριτίνας, κόρης της Μιμής Ντενίση, έχει μεταμορφωθεί δραστικά.

Πρόσφατα, η Μαριτίνα αποκάλυψε τη φυσική ομορφιά της χωρίς βαρύ μακιγιάζ, επιδεικνύοντας το εκπληκτικό της στιλ και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας της, χάρη στις φυσικές φακίδες της που προσθέτουν μια γλυκιά και νεανική όψη στο πρόσωπό της. Σε αντίθεση με πολλές διασημότητες που δημιουργούν τεχνητές φακίδες με μακιγιάζ, οι φακίδες της Μαριτίνας είναι αυθεντικές και ενισχύουν τη φυσική αίσθηση της επιδερμίδας της, ακόμη και με τη χρήση πολύ ελαφριού μακιγιάζ.

«Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή.» είχε αναφέρει η Μαριτίνα Ντενίση.

Είδε μία μέρα τον εαυτό της στον καθρέπτη και το αποφάσισε.

«Ακριβώς. Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.» είχε πει στο ΟΚ!

Δείτε την ανανεωμένη εμφάνιση της στις παρακάτω φωτογραφίες:

Έμεινε μισή, πέταξε τα γυαλιά, μάκρυνε το μαλλί: Η Μαριτίνα Ντενίση τα άλλαξε όλα & εντυπωσιάζει στα 24 της

Η Μαριτίνα Ντενίση, μαζί με τη μητέρα της, Μιμή Ντενίση και τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο, παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του Ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και παραγωγή της Indigo View, την περασμένη Τρίτη, στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εμφάνισή της.

Μιμή και Μαριτίνα Ντενίση παραδίδουν μαθήματα στιλ

Ειδικότερα, η κόρη της ηθοποιού επέλεξε ένα μίνι κλος φόρεμα σε ναυτικό μπλε τόνο και ασορτί σακάκι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με λευκές γόβες με τετράγωνο τακούνι, ενώ η Μιμή Ντενίση φορούσε ένα πορτοκαλί παντελόνι με εμπριμέ μπλούζα και μαύρο leather jacket.

Μάλιστα, μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιασμένες και με τα ίδια ρούχα, στο εξοχικό της ηθοποιού στο Θεολόγο, όπου περνούν στιγμές ξενοιασιάς και ηρεμίας, όποτε τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση της Μαριτίνας Ντενίση

Τη φωτογραφία ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαριτίνα Ντενίση και πάνω έγραψε “Like mother, like daughter”.

Μαριτίνα Ντενίση και Μιμή Ντενίση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: