Τόσο κοστίζει με την έκπτωση: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε ντυμένη έτσι στα μπουζούκια & όλες ψάχνουν τη μπλούζα της

April 23, 2024

Τόσο κοστίζει με την έκπτωση: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε ντυμένη έτσι στα μπουζούκια & όλες ψάχνουν τη μπλούζα της


Διαφ.

Βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο Νox πραγματοποίησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου συνάντησε τη μια και μοναδική Μαρινέλλα. Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να διασκεδάσει με τις μεγάλες επιτυχίες της σπουδαίας κυρίας του ελληνικού τραγουδιού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στιγμιότυπα από τη βραδιά.

Ενθουσιασμένη, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τους followers της φωτογραφίες με τη Μαρινέλλα από τη συνάντησή τους στο καμαρίνι. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός.

Όσο για την εμφάνισή της; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα floral halterneck τοπ στους τόνους του ροζ και του κίτρινου με εντυπωσιακή λεπτομέρεια – λουλούδι στον λαιμό. To top είναι από συλλογή της Magda Butrym και κοστίζει 96 ευρώ με την έκπτωση.

To συνδύασε με μαύρο παντελόνι και glam πέδιλα.

Κοστίζει 39,95€, φοριέται από το πρωί ως το βράδυ: Το Zara φόρεμα της Τσιμτσιλή θα σε βγάλει όλο το καλοκαίρι

Στα ράφια της γκαρνταρόμπας μας υπάρχουν κομμάτια που θεωρούνται διαχρονικά και κατάλληλα για πολλαπλές περιστάσεις, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στο ντύσιμο. Υπάρχουν όμως και εκείνα τα ενδύματα που επιλέγονται για πιο συγκεκριμένες και ιδιαίτερες στιγμές, οπότε και απαιτείται ένας πιο μελετημένος συνδυασμός, ενδεχομένως με ειδικό dress code, όπως σε έναν γάμο, μία βραδινή έξοδο, ένα επίσημο δείπνο ή μία θεατρική παράσταση.

Η επιλογή του κατάλληλου ντυσίματος για μια τέτοια ιδιαίτερη περίσταση εξαρτάται κυρίως από την εποχή και το προσωπικό στυλ. Παρά τις διαφορετικές γούστο σε στυλ, υπάρχουν ενδυματολογικές επιλογές που μπορούν να εγγυηθούν μία κομψή εμφάνιση. Για παράδειγμα, ένα maxi φόρεμα αποτελεί μία ασφαλή και θηλυκή επιλογή για την άνοιξη, ιδανική για διάφορα σημαντικά events.

Πρόσφατα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε για μια τέτοια περίσταση ένα strapless μεσάτο maxi φόρεμα σε μπεζ απόχρωση από την ανοιξιάτικη συλλογή της Zara, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες. Αυτή η επιλογή αποτελεί παράδειγμα του πώς ένα ενδύματα μπορεί να αναδείξει την κομψότητα σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση, διασφαλίζοντας μια καλοντυμένη και στυλάτη εμφάνιση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: