Ο κακός χαμός στο “Καλημέρα Ελλάδα”: «Βλέπω εσένα και…», Πρωτοφανές περιστατικό με Παπαδάκη – Αναστασοπούλου

April 25, 2024

Ο κακός χαμός στο “Καλημέρα Ελλάδα”: «Βλέπω εσένα και…», Πρωτοφανές περιστατικό με Παπαδάκη – Αναστασοπούλου


Διαφ.

Το πρωινό της Τετάρτης 24 Απριλίου, οι τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» έγιναν μάρτυρες μιας ακόμη έντονης ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Ένταση στο Καλημέρα Ελλάδα:

Η ένταση ξεκίνησε όταν η Μαρία Αναστασοπούλου επιχειρούσε να εισάγει το θέμα μιας δημοσκόπησης σχετικά με τις Ευρωκλογές. Ο Γιώργος Παπαδάκης παρενέβη κάποιες φορές για να προσθέσει τις δικές του παρατηρήσεις, πράγμα που φάνηκε να ενοχλεί την Αναστασοπούλου. Αυτή η αντίδρασή της φαίνεται πως προκάλεσε την εκνευριστική απάντηση του Παπαδάκη, ο οποίος της είπε: «Μαρία μου, μη δυσανασχετείς. Μιλάω κι εγώ, μιλάς κι εσύ, μη δυσανασχετείς».

«Όλα καλά Γιώργο μου» απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον Γιώργο Παπαδάκη να ανταπαντά: «Φαίνεται».

«Όλα καλά Γιώργο μου» ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον παρουσιαστή να λέει σε έντονο ύφος: «Φαίνεται. Πες τα. Πες τα Μαράκι μου. Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς… ».

Ακολουθεί το απόσπασμα στη Super Κατερίνα:

Βόμβα»: Τέλος Μαρία Αναστασοπούλου από «Καλημέρα Ελλάδα», επιβεβαιώνονται οι φήμες, ραγδαίες εξελίξεις

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση γύρω από τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία είναι η «σύντροφος» του Γιώργου Παπαδάκη στο πρόγραμμα «Καλημέρα Ελλάδα». Η δημοσιογράφος, που μετακινήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2022 μετά από τον ΣΚΑΪ, έχει καταστεί ένα πρόσωπο που πολλοί συζητούν τον τελευταίο καιρό.

Μαρία Αναστασοπούλου

Οι φήμες για μια πιθανή μετάβαση της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Αυτιά, μεταδόθηκαν από τον Alpha. Η εκλογή του Γιώργου Αυτιά στο ευρωκοινοβούλιο φαίνεται να είναι πλέον σίγουρη. Αν η Φαίη μετακινηθεί στο Φάληρο, όπως αναφέρουν ορισμένοι, τότε πιθανώς να εκκενωθεί η θέση της παρουσιάστριας στο πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα των Σαββατοκύριακων.

Η ερώτηση που προκύπτει είναι εάν ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να διατηρήσει ένα πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα τα σαββατοκύριακα την επόμενη σεζόν. Σε περίπτωση που αποφασίσει να συνεχίσει την εκπομπή και η Φαίη Μαυραγάνη αποχωρήσει, η Μαρία Αναστασοπούλου, σύμφωνα με τις εικασίες που κυκλοφορούν, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την εν λόγω θέση.

Σύμφωνα με αυτές τις ίδιες πηγές, η δημοσιογράφος επιθυμεί να αποχωρήσει από την σκιά του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος δεν δείχνει καθόλου πρόθυμος να αποσυρθεί και να αναλάβει ρόλο πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο «Breakfast@Star», στον ΑΝΤ1 επιθυμούν την παραμονή της Μαρίας Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ το «τελεσίγραφο» από τη διοίκηση του καναλιού είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση για εκείνη.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: