Κάνει κίνηση ματ, εκτοξεύει την τηλεθέαση: Παίρνει… μέτρα ο Ατζούν μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις στο Survivor

April 25, 2024

Κάνει κίνηση ματ, εκτοξεύει την τηλεθέαση: Παίρνει… μέτρα ο Ατζούν μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις στο Survivor


Διαφ.

Δύσκολα τα πράγματα για το Survivor, μετά που η αποχώρηση των μεγάλων φαβορί άφησε ένα μεγάλο κενό στο παιχνίδι επιβίωσης.

Μετά το τελευταίο επεισόδιο, Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου είναι παρελθόν, κλείνοντας την πόρτα από προσωπική επιλογή.

Οι λόγοι αποχώρησης των τριών φαβορί από το Survivor

Ο πρώτος έφυγε λόγω της οικογενειακής περιπέτειας και του ναυαγίου του πατέρα του, ενώ ο Αλέξης για προσωπικούς λόγους.

«Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα. Το Survivor, ένα παιχνίδι στρατηγικής και μία αξέχαστη εμπειρία, για εμένα έφτασε στο τέλος του. Όμως οι δυσκολίες και η ταλαιπωρία αυτού του παιχνιδιού με βοήθησαν να καταλάβω ότι τα πιο απλά και δεδομένα πράγματα είναι αυτά που έχουν αληθινή σημασία. Μία από αυτές τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής. Γι’ αυτό και το παιχνίδι μου είναι αφιερωμένο στην στήριξη των καθημερινών Survivors του κόσμου. Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

Ο Σάββας, με τη σειρά του, πήρε το εισιτήριο για την Ελλάδα λόγω ενός προβλήματος με το χέρι του κι έτσι άνοιξε τον δρόμο, όπως και οι δύο προαναφερθέντες, σε νέα φαβορί. Κατερίνα Δαλάκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Φάνης και Γκιουλέκας, είναι πλέον οι επικρατέστεροι για τον τελικό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

«Λίφτινγκ» στους παίκτες προετοιμάζει ο Ατζούν

Και μπορεί οι καβγάδες στον Άγιο Δομίνικο και τις καλύβες να πρωταγωνιστούν, όμως οι δύο πιο ολοκληρωμένοι παίκτες (Τζέιμς και Αλέξης) δεν μπορούν να αντικατασταθούν από κανέναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν σκέφτεται να βάλει νέο κόσμο στο παιχνίδι αφενός γιατί είναι άδικο για τους υπόλοιπους, αφετέρου γιατί η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει ξεκινήσει.

Το «Survivor» θα τελειώσει, όπως όλα δείχνουν, στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Αυτό, όμως, που πιθανότατα θα συμβεί είναι να μην δούμε αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα – λίγο πριν το Πάσχα. Οι αποφάσεις θα ληφθούν τα επόμενα 24ώρα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: