Δεν θα τον ξαναδούμε ποτέ στην τηλεόραση: Τέλος στα 75 ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος μετά από 30 χρόνια καριέρας

April 25, 2024

Δεν θα τον ξαναδούμε ποτέ στην τηλεόραση: Τέλος στα 75 ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος μετά από 30 χρόνια καριέρας


Διαφ.

Την απόφαση να μην εμφανιστεί ξανά στη μικρή οθόνη έχει λάβει ο Πάνος Μιχαλόπουλος, όσο και αν οι προτάσεις συνεχίζουν να καταφθάνουν.

O ηθοποιός, φαίνεται πως «δέχεται πιέσεις να επανέλθει στο θέατρο ή σε σειρά» όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο καλός του φίλος Ηρακλής Τσίκινης στο OPEN.

Για την απόσταση από την τηλεόραση που διατηρεί ο Πάνος Μιχαλόπουλος, μίλησε στενός του φίλος

«Ο Πάνος τα τελευταία χρόνια μένει στο χωριό της Μικρομάνης, πολύ κοντά στην Καλαμάτα. Χαίρεται πάρα πολύ για αυτό που ζει στην Καλαμάτα. Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Είναι γοητευτικός και ίδιος με προηγούμενα χρόνια, πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος. Εκπέμπει ομορφιά, ευγένεια και καλοσύνη…»

Η τελευταία φορά που έκανε δήλωση ήταν στο Mega πριν από 6 μήνες:

«Μετά τη σειρά «Η ώρα η καλή» πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση», είχε πει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

«Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου», είχε αναφέρει ο ηθοποιός. «Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου» δήλωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: