Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην φανεί: Κάτι κρύβει η Αμαλία Κωστοπούλου στη νέα φώτο με τον σύντροφό της

April 25, 2024

Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην φανεί: Κάτι κρύβει η Αμαλία Κωστοπούλου στη νέα φώτο με τον σύντροφό της


Διαφ.

Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει εκδηλώσει έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα, κοινοποιώντας στιγμές από την καθημερινή της ζωή.

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία διαμένει στο Λος Άντζελες εδώ και αρκετά χρόνια, φαίνεται να βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Πλέον, φαίνεται να έχει επιτύχει τα όνειρά της, ενώ ταυτόχρονα έχει βρει τον έρωτα σε έναν γοητευτικό νεαρό.

Η Αμαλία Κωστοπούλου δείχνει πλέον ανοικτά τον έρωτά της, καθώς συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, ακόμα και δημόσια. Αυτήν την περίοδο, το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Νότια Αφρική, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Η Αμαλία, ως φανατική των κοινωνικών δικτύων, έχει μοιραστεί πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με τους ακόλουθούς της, προσφέροντάς μας μια μικρή γεύση από τις δραστηριότητές τους.

Ενώ βρίσκονται στην Αφρική, δεν παρέλειψαν να εξερευνήσουν τη φύση και να απολαύσουν ένα σαφάρι, με την Αμαλία Κωστοπούλου να αποτυπώνεται μπροστά σε άγρια ζώα, συμπεριλαμβανομένων τίγρεων, σε απόσταση αναπνοής.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Στις αρχές του μήνα, οι δυο τους αναχώρησαν για το Τέξας, ενώ η Αμαλία δεν παρέλειψε να μοιραστεί υλικό από αυτό το ταξίδι. Στη συνέχεια, συνέχισαν την εξερεύνησή τους στη Νότια Αφρική.

Σούσουρο με την Αμαλία Κωστοπούλου: Κυκλοφόρησε φώτο που είναι στο αμάξι με τον σύντροφό της όμως κάτι… κρύβει

Η πρωτότοκη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία, έχει επιλέξει να ζήσει και να εργαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια.

Εκεί απολαμβάνει την αυτονομία της, περνάει χρόνο με τους φίλους της και τελευταία βιώνει μία ευτυχισμένη σχέση με έναν γοητευτικό νέο.

Αμαλία

Πρόσφατα, ταξίδεψε στο Τέξας με την παρέα της και τον σύντροφό της, καταγράφοντας στιγμές από την εμπειρία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε μία από τις φωτογραφίες, φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία τυλιγμένη σε μια πετσέτα, έπειτα από μια βουτιά της. Σε μία άλλη, φαίνεται να κάθεται στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο. Πιθανολογούμε πως στην θέση του οδηγού είναι ο σύντροφος της, του οποίου το πρόσωπο αρνείται κατηγοριματικά να φανερώσει.

Η Αμαλία αποπνέει ομορφιά και φαίνεται να έχει κληρονομήσει χαρίσματα τόσο από τον πατέρα της όσο και από τη μητέρα της.

Δείτε την πρόσφατη ανάρτηση της:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: