Δίνει τέλος στον “μύθο”: Η Μπιγιονσέ τολμά, βγάζει τις περούκες & δείχνει 1η φορά τα πραγματικά της μαλλιά

April 25, 2024

Δίνει τέλος στον “μύθο”: Η Μπιγιονσέ τολμά, βγάζει τις περούκες & δείχνει 1η φορά τα πραγματικά της μαλλιά


Διαφ.

Η Μπιγιονσέ ανάρτησε ένα βίντεο, δίνοντας απάντηση σε εκείνους που πιστεύουν πως όσοι φοράνε περούκες, έχουν κατεστραμμένα φυσικά μαλλιά.

Ειδικότερα, στο βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει στους ακόλουθούς της μία ημέρα περιποίησης των φυσικών της μαλλιών.

Μάλιστα, οι περισσότεροι, όπως φαίνεται στα σχόλια, μένουν άναυδοι με το ότι η Beyoncé διατηρεί τα φυσικά της μαλλιά σε άψογη κατάσταση.

Η τραγουδίστρια δείχνει βήμα προς βήμα την προσωπική της ρουτίνα μαλλιών, χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη νέα της σειρά περιποίησης μαλλιών, «Cécred».

Στο βίντεο υπογραμμίζει ότι «Η διατήρηση του ξανθού χρώματος επί 25 χρόνια στα φυσικά μαλλιά μου, μέσω όλων των πειραματισμών που κάνω, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη των προϊόντων της @cecred. Είναι το πιο δύσκολο να διατηρήσετε τα βαμμένα μαλλιά υγιή και δυνατά, αλλά η @cecred είναι εδώ. Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ομάδα της CÉCRED για τη συμβολή της στην ανάπτυξη βραβευμένων προϊόντων».

Η Μπιγιονσέ κυκλοφόρησε τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών τον Φεβρουάριο, θέλοντας να δείξει στον κόσμο τη μαγεία που κάνουν τα προϊόντα αυτά στα μαλλιά της.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «Το στίγμα και η παρανόηση είναι ότι οι άνθρωποι που φορούν περούκες δεν έχουν μακριά και υγιή μαλλιά είναι μια μαλ***α, γιατί δεν αφορά κανέναν», αναφέρει στο βίντεο.

Τέλος, στεγνώνοντας η ίδια τα μαλλιά της, αποκάλυψε πως διατηρεί μια μέτρια θερμοκρασία θερμότητας, ώστε να μην τα καταστρέφει, ενώ τα ίσιωσε, χτενίστηκε και ανέδειξε τις λαμπερές, ογκώδεις μπούκλες της.

Το βίντεο της Μπιγιονσέ για τα μαλλιά της

Το ξεστόμισε ο Γαβαλάς: «Η Φουρέιρα βάρυνε, μια μάνα δεν μπορεί να χτυπιέται στη σκηνή, αυτό το κάνει μόνο η Μπιγιονσέ»

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε ένα σχόλιο για την Ελένη Φουρέιρα, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», σήμερα, Δευτέρα, το πρωί και δεν αποκλείεται να προκαλέσει αντιδράσεις από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχεδιαστή, η Ελένη Φουρέιρα έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο «βάρος», μετά τον ερχομό του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για την Ελένη Φουρέιρα

Παράλληλα, ο σχεδιαστής υποστήριξε ότι μια τραγουδίστρια που έχει γίνει μητέρα, δεν μπορεί να «χτυπιέται» στη σκηνή, δεδομένου ότι η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει σχεδόν σε κάθε εμφάνισή της, δυναμικά και έντονα χορευτικά με την ομάδα της.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν θέλει να βλέπει την Ελένη Φουρέιρα να “χτυπιέται”

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Λάκης Γαβαλάς «με το που πήγε και έγινε μαμά, λίγο πήγε και βάρυνε γενικότερα, αλλά δεν είναι κακό, είναι ωραίο. Δηλαδή αυτό το βάρος, της οικογένειας, της μητέρας… που εντάξει μια μάνα δεν μπορεί να χτυπιέται. Αυτό το κάνει μόνο η Μπιγιονσέ και το κάνει ευτυχώς πολύ καλά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: