Την έχουν ματιάσει: Εφιάλτης για την Μαρίνα Σάττι πήγε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και κλείστηκε στο ασανσέρ

April 26, 2024

Την έχουν ματιάσει: Εφιάλτης για την Μαρίνα Σάττι πήγε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και κλείστηκε στο ασανσέρ


Διαφ.

Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου, φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ η Μαρίνα Σάττι. Επομένως, λίγο πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι», βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΡΤ.

Μαρίνα Σάττι

Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών της για την εμφάνισή της στην εκπομπή, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε κλειδωμένη με την ομάδα της στο ασανσέρ. Αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την αστεία εμπειρία με τους φίλους της στα social media.

«Είμαστε εδώ κλεισμένοι στο ασανσέρ στην ΕΡΤ και εγώ είμαι σε αυτή τη φάση, προσπαθούν να μας σώσουν απ’ έξω. Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε ζωντανά στην ΕΡΤ. Θα βγούμε;», αναφέρει η Μαρίνα Σάττι στο βίντεο.

Παρακολουθήστε το χιουμοριστικό απόσπασμα:

Άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή η Μαρίνα Σάττι για την Eurovision, μετά από όσα έγιναν το πήρε απόφαση και αλλάζει ρούχο

Η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο, μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το «Ζάρι».

Το νέο κοστούμι που θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια, λίγες μέρες πριν τη Eurovision,  «θα σας δώσω ένα update, γιατί προχθές στην Συνέντευξη Τύπου είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Μάλλον προς τα εκεί θα πάμε και ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα. Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα και είναι τρομεροί οι σχεδιαστές και η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι».

Η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι

Σχετικά με τα μονοκάμερα πλάνα, η Μαρίνα Σάττι επεσήμανε «αυτό δεν είχε κάτι που έχει επιβεβαιωθεί. Θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι πάνω μου και στιγμές μαζί με τους χορευτές. Επειδή το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και πτυχές, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε με το οπτικό κομμάτι. Υπάρχουν στιγμές με χορογραφία και που είναι πιο aggressive».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: