“Ρε γριά, τεμπέλα δε ντρέπεσαι λίγο;” Το απαράδεκτο σχόλιο στην Ανίτα Μπραντ & η αποστομωτική δημόσια απάντηση

April 26, 2024

“Ρε γριά, τεμπέλα δε ντρέπεσαι λίγο;” Το απαράδεκτο σχόλιο στην Ανίτα Μπραντ & η αποστομωτική δημόσια απάντηση


Διαφ.

Η Ανίτα Μπραντ δέχθηκε λεκτική επίθεση από έναν ακόλουθό της στο Instagram, για την ηλικία που επέλεξε να κάνει τα παιδιά της.

Η επιχειρηματίας δεν δημοσιεύει συχνά τα σχόλια που δέχεται συνήθως στα social media, ωστόσο, τα συγκεκριμένα, την έκαναν να ξεπεράσει τα όριά της και να θέλει να απαντήσει δημόσια, προκειμένου να δουν οι ακόλουθοί της, τι κόσμος υπάρχει.

Ο εν λόγω χρήστης του Instagram αποκάλεσε την Ανίτα Μπραντ «γριά» και ότι όλη την ημέρα δεν κάνει τίποτα.

Λεκτική επίθεση δέχτηκε η Ανίτα Μπραντ

Ο χρήστης ξεκίνησε, πριν από αρκετούς μήνες, την επίθεση, γράφοντας «Ρε γριά τι θα γίνει με εσένα; Τεμπέλα. Βγαίνεις στα κανάλια ως τι; Επάγγελμα δεν έχεις. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Έκανες παιδιά κοντά στα 50 γριά, τα παιδιά χρειάζονται νέους ανθρώπους».

Από την πλευρά της, η Ανίτα Μπραντ απάντησε «Καημένε μου σε λυπάμαι για την κακία που σε τρώει από μέσα σου. Άνοιξε μωρέ την καρδιά σου μπας και καταλάβεις τι σημαίνει αγάπη στη ζωή».

Η αποστομωτική απάντηση της Ανίτας Μπραντ

Ο ίδιος χρήστης έγραψε ξανά σχόλιο, υπογραμμίζοντας «Γριά τι θα γίνει με εσένα, είσαι 50 χρόνων και έχεις παιδάκι», με την επιχειρηματία να απαντά «Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θα μπω όμως σε αυτήν τη διαδικασία καθώς ο Θεός δεν σου δίνει πάντα αυτό που θέλεις σε πιο νεαρή ηλικία αλλά όχι και πενηντάρα. Αλλά και να ήμουν και πάλι δεν έχεις κανέναν λόγο να κρίνεις τις επιλογές ανθρώπων που δεν γνωρίζεις καν. Που δεν ξέρεις τι αξίες κουβαλάνε, που δεν ξέρεις με τι τρόπο φροντίζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους και δεν ξέρεις τι αγάπη τους δίνουν. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κράτα αυτό στο μυαλό σου».

Περήφανη η Ανίτα Μπραντ για την καταγωγή της: Δεν είναι από Ελλάδα, κανείς δε το φανταζόταν για τη σύζυγο του Χάρη Χριστόπουλου

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ερωτευμένοι και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Η Ανίτα που κατάγεται από την Ουγγαρία, είχε έρθει στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα από το όρντινο που είχε δοθεί στα υπόλοιπα μοντέλα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι έβλεπε μπροστά του έναν άγγελο.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και λίγο αργότερα έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Χρήστο.

Η διαφορά ηλικίας Ανίτας Μπραντ – Χάρη Χριστόπουλου

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αφού ο φωτογράφος είναι 63 ετών και περνάει την σύζυγό του κατά 20 χρόνια.

«Όλη αυτή η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει πλέον επεκταθεί και στο μωρό. Ο Χάρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό μου τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τη στιγμή της γέννας. Και τώρα βοηθά σε όλα. Αλλάζει τον μικρό, παίζει μαζί του, και το τρελό είναι ότι ενώ εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες μαζί του, μόλις έρθει ο Χάρης και του πει δύο λεξούλες ο μικρός ξεκαρδίζεται στα γέλια», είχε εξομολογηθεί η η Αννιτα Μπράντ, μιλώντας για τους άνδρες της ζωής της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: