“Έδωσε το 25% σε 5 δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας”: “Χείμαρρος” Κούγιας για Εύη Βατίδου

April 26, 2024

“Έδωσε το 25% σε 5 δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας”: “Χείμαρρος” Κούγιας για Εύη Βατίδου


Διαφ.

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στην εκπομπή της, «EQ», χθες, Τετάρτη, το βράδυ και μίλησε για το ποδόσφαιρο, για το πώς βίωσε την πατρότητα και τη δύναμη που χρειάστηκε να αντλήσει μετά την πρόσφατη περιπέτεια με τον καρκίνο.

Η αδυναμία του Αλέξη Κούγια στα παιδιά του

Όπως υπογράμμισε ο δικηγόρος «άργησα πολύ να γίνω πατέρας, γιατί είχα κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου. Παντρεύτηκα νωρίς, στα 32 μου την πρώτη φορά, αλλά σκοτώθηκε η τότε σύντροφος μου. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Έφυγε από ένα ατύχημα έναν μήνα μετά τον γάμο. Παντρεύτηκα με την Εύη στα 52 και έγινα πατέρας 53. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήμουν μέσα στον τοκετό. Όταν τον είδα για πρώτη φορά, ένιωσα κάτι το απίστευτο. Θυμάμαι ότι εκείνη την ημέρα ξεκίνησα με τα πόδια από το Μαρούσι και έφτασα στην Πεντέλη. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσα ξανά το ίδιο, αλλά ένιωσα και ότι έχω μία τεράστια ευθύνη. Χώρισα όταν τα παιδιά μου ήταν 3 και 2 ετών. Θυμάμαι ότι την ημέρα που τους είπα ότι δεν θα κοιμόμαστε πλέον μαζί και δεν θα ξυπνάμε μαζί, ήταν πολύ δύσκολη ημέρα. Δεν ήξερα πώς να το εξηγήσω και δεν ήξερα αν η μητέρα τους θα το εξηγούσε σωστά. Δεν ήθελα να μεταφέρω τα προσωπικά μου προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου στα παιδιά μου. Ακόμα και σήμερα δεν έχω συζητήσει ποτέ με τα παιδιά μου για το διαζύγιο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα τους, παρότι έχουμε περάσει από αμέτρητες δίκες. Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας. Τα κέρδισα αυτά τα δικαστήρια και όλα καλά. Τώρα μόνο ονειρεύομαι να πάω την κόρη μου νύφη στην εκκλησία».

Το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Αλέξης Κούγιας

Σχετικά με τα πρώτα χρήματα που πήρε από το ποδόσφαιρο, ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε «με τα πρώτα μου λεφτά από το ποδόσφαιρο, πολλά λεφτά, πήρα μια μοτοσικλέτα και δυστυχώς τσακίστηκα. Άμα είσαι από την Πετρούπολη, μοτοσικλέτα θα πάρεις. Πήρα μοτοσικλέτα λοιπόν και πήγα να κάνω τον γαμπρό στο Λουτράκι, που έπαιζα μπάλα και στο Ξυλόκαστρο, που ήταν τότε η Μύκονος της εποχής. Δεν υπήρχαν τότε καράβια και αεροπλάνα για την Μύκονο. Το κέντρο της κοσμικής Αθήνας για τα καλοκαίρια ήταν το Λουτράκι που ήταν κοντά και το Ξυλόκαστρο που ήταν πιο πέρα. Εγώ λοιπόν πήρα τη μηχανή, ομορφόπαιδο και έκανα τον γαμπρό με τη μηχανή. Ένας φορτηγατζής κοιμήθηκε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα θα πω το εξής. Αυτός που με έσωσε, όπως μου είπατε, ήταν ένας συγγενής σας».

«Ναι, ο αδελφός του παππού μου. Ο θείος μου» σημείωσε, εμφανώς συγκινημένη, η παρουσιάστρια.

«Αυτός με έσωσε, 19 μήνες στο ΚΑΤ. Β’ Κλινική του ΚΑΤ, θάλαμος 20 ατόμων με κομμένα χέρια, πόδια, μάτια, οτιδήποτε. Γι’ αυτό λέω καμιά φορά ότι, ό,τι μου συνέβη, εξέλιξε την προσωπικότητα του Κούγια ο οποίος και δεν είναι ένας συνηθισμένος δικηγόρος», ανέφερε ο ίδιος.

Όσον αφορά τον καρκίνο, ο Αλέξης Κούγιας κατέληξε «ο καρκίνος είναι μες την ζωή και θεραπεύεται. Αν το διαχειριστείς σωστά, μπορεί να σωθείς. Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, ειδικά αν το προλάβεις. Πρέπει να θεωρήσεις ότι αυτό είναι κομμάτι της ζωής σου. Ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος».

Ξανά μαζί Αλέξης Κούγιας – Εύη Βατίδου για χάρη του γιου τους, το γιορτάζουν στην οικογένεια 22 χρόνια μετά

Η Εύη Βατίδου και ο Αλέξης Κούγιας έχουν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η ευημερία των παιδιών τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

Πριν λίγες ημέρες, το γιο τους είχε τα γενέθλιά του, και η ευτυχισμένη μητέρα ήθελε να του ευχηθεί μέσω των προσωπικών της κοινωνικών μέσων, κάνοντας μια ανάρτηση με πολλές κοινές τους φωτογραφίες. Επιπλέον, το πρώην ζευγάρι «επανασυνδέθηκε» για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου τους.

Ο Χρήστος Κούγιας είναι 22 ετών και ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του, καθώς σπουδάζει νομική και έχει ήδη συνοδεύσει τον πατέρα του σε δικαστικές αίθουσες.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του, ο νεαρός γιος του συζεί έχει με την αγαπημένη του, την οποία και έχει γνωρίσει στους γονείς του, ενώ η αδερφή του βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές.

Η ανάρτηση της Εύης Βατίδου:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: