“Αυτό που δεν ήθελα να μάθουν, το έμαθαν”: Ξέσπασε σε αναφιλητά η Μαρίνα Σάττι στον αέρα της ΕΡΤ, ζήτησαν διάλειμμα

April 26, 2024

“Αυτό που δεν ήθελα να μάθουν, το έμαθαν”: Ξέσπασε σε αναφιλητά η Μαρίνα Σάττι στον αέρα της ΕΡΤ, ζήτησαν διάλειμμα


Διαφ.

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για την προετοιμασία της για τη Eurovision, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «πλέον, δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα: μην το μάθουν αυτό. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν» και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν σε ρωτήσαμε τίποτα για αυτό», επεσήμανε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και ζήτησε από το κοντρόλ να περάσουν σε διαφημιστικά μηνύματα, για να ηρεμήσει.

«Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω μπροστά με αυτό», κατέληξε η Μαρίνα Σάττι, πριν τις διαφημίσεις.

Τα δάκρυα της Μαρίνας Σάττι

Την έχουν ματιάσει: Εφιάλτης για την Μαρίνα Σάττι πήγε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και κλείστηκε στο ασανσέρ

Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου, φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ η Μαρίνα Σάττι. Επομένως, λίγο πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι», βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΡΤ.

Μαρίνα Σάττι

Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών της για την εμφάνισή της στην εκπομπή, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε κλειδωμένη με την ομάδα της στο ασανσέρ. Αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την αστεία εμπειρία με τους φίλους της στα social media.

«Είμαστε εδώ κλεισμένοι στο ασανσέρ στην ΕΡΤ και εγώ είμαι σε αυτή τη φάση, προσπαθούν να μας σώσουν απ’ έξω. Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε ζωντανά στην ΕΡΤ. Θα βγούμε;», αναφέρει η Μαρίνα Σάττι στο βίντεο.

Παρακολουθήστε το χιουμοριστικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: