Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε σπίτι ένα παπαγαλάκι, θεώρησα ότι ήταν αυτή, την επόμενη ξεψύχησε»

April 26, 2024

Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε σπίτι ένα παπαγαλάκι, θεώρησα ότι ήταν αυτή, την επόμενη ξεψύχησε»


Διαφ.

Η Βάσω Γουλιελμάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τον χωρισμό της, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και το μεταφυσικό φαινόμενο που βίωσε μετά την απώλεια της μητέρας της.

Η Βάσω Γουλιελμάκη έφτασε κοντά σε δεύτερο γάμο

Επειδή χωρίσατε πολύ νέα σε ηλικία. Φτάσατε κοντά σε έναν δεύτερο γάμο;

Ναι, έφτασα κοντά σε έναν δεύτερο γάμο, αλλά δεν προχώρησε. Εννοείται, πως δεν είμαι ούτε κατά του γάμου, ούτε κατά της συμβίωσης. Αν προκύψει ένας γάμος δεν θα ήμουν αρνητική, αλλά δεν είναι και αυτοσκοπός μου να παντρευτώ. Ευτυχία είναι να είσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που μοιράζεσαι τα καλά και τα κακά. Να έχεις έναν σύντροφο που σε αγαπάει και νοιάζεται για εσένα.

Άρα είστε περισσότερο συντροφικός άνθρωπος και όχι της μοναξιάς…

Είμαι συντροφική, θέλω δίπλα μου να έχω ανθρώπους που αγαπώ, τους φίλους μου, το παιδί μου, τους συνεργάτες μου. Την μοναξιά μου την επιλέγω μόνο όταν θέλω να ξεκουράζομαι ή να διαβάσω κάτι, διαφορετικά δεν μου αρέσει καθόλου.

Το μεταφυσικό φαινόμενο της Βάσως Γουλιελμάκη

Είναι αλήθεια ότι είχατε βιώσει ένα μεταφυσικό φαινόμενο μετά τον θάνατο της μητέρας σας;

Ναι αλήθεια είναι. Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένα παπαγαλάκι ψηλά στο μπαλκόνι μου. Δεν έχω κοντά σπίτια γύρω-γύρω και το είδος αυτού του παπαγάλου ήταν από εκείνα που δεν πετάνε ψηλά, αλλά μόνο μιλάνε. Οπότε θεώρησα ότι το παπαγαλάκι αυτό ήταν η μαμά μου. Επειδή και η μαμά μου ήταν πάρα πολύ κοινωνική, ευχάριστη, χαρούμενη και χαμογελαστή, πίστεψα ότι ήρθε να δει το νέο μου σπίτι, αφού μόλις είχα μετακομίσει εκεί. Την άλλη μέρα ξεψύχησε.

Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη: Η Βάσω Γουλιελμάκη ποζάρει με την 19χρονη κόρη της και όλοι ρωτάνε το ίδιο

Η Βάσω Γουλιελμάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Μαρίλια, την οποία απέκτησε στον γάμο της με τον Σωκράτη Αλαφούζο.

Η 19χρονη κοπέλα αυτόν τον καιρό βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, μιας και ζει μόνιμα για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον πατέρα της, ο οποίος ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα, πάντα με αντικείμενό του την τέχνη της υποκριτικής και το θέατρο.

Περήφανη μαμά η Βάσω Γουλιελμάκη

Η 53χρονη ηθοποιός ανάρτησε επίσης σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές που απολαμβάνει στην Κω, φορώντας το μπικίνι της.

Οι διακοπές της Βάσως Γουλιελμάκη στην Κω

Βάσω Γουλιελμάκη διακοπές

Βάσω Γουλιελμάκη διακοπές

Η Μαρίλια σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του San Diego, στην Καλιφόρνια, όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας της με ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας «Από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Με την κόρη μου την μέρα που αρχίζει την νέα σελίδα της ζωής της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του San Diego. Πάντα δίπλα της με όραμα, στόχο και κάνοντας το καλύτερο που μπορούσα για εκείνη. Και το κορίτσι μου έκανε θαύματα!!! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και περήφανος».

Μεγάλωσε η κόρη της Βάσως Γουλιελμάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: