«Αν είσαι 35, εγώ πάω Δημοτικό» Η Ελληνίδα «Πάμελα Άντερσον» πήγε στο First Dates & τρέλανε 42χρονο “μπακούρι”

April 26, 2024

«Αν είσαι 35, εγώ πάω Δημοτικό» Η Ελληνίδα «Πάμελα Άντερσον» πήγε στο First Dates & τρέλανε 42χρονο “μπακούρι”


Διαφ.

Το χθεσινό επεισόδιο του First Dates κατάφερε να καθηλώσει το κοινό με μια παλέτα από συναισθήματα, από την αντιπάθεια μέχρι την απίστευτη χημεία. Ζευγάρια που δεν ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή έκαναν την ατμόσφαιρα έντονη, ενώ άλλα, όπως αυτό της Κατερίνας και του Αλέξανδρου, φάνηκε να βρίσκουν κοινό έδαφος αμέσως.

Η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος: Ένα ζευγάρι που ταίριαξε αμέσως 

Η Κατερίνα, πρώην επαγγελματίας χορεύτρια οριεντάλ από τη Χαλκίδα, με το εξωτικό της παρουσιαστικό και τη δυναμική προσωπικότητα, εντυπωσίασε τον 42χρονο Αλέξανδρο από τη Λάρισα. Ο Αλέξανδρος, με τη σειρά του, δεν έκρυψε τη θαυμασμό του για την Κατερίνα.

Αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα:

Η ηλικία που δήλωσε η Κατερίνα, 35 ετών, προκάλεσε έντονο σχολιασμό στα κοινωνικά δίκτυα, με τους χρήστες του Twitter να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους λόγω του έντονου μακιγιάζ και των πιθανών αισθητικών παρεμβάσεων. Ωστόσο, αυτή η δημόσια κριτική δεν φάνηκε να επηρεάζει την Κατερίνα, η οποία κέρδισε την καρδιά του Αλέξανδρου.

Το χειρότερο ραντεβού που έγινε ποτέ στο First Dates: Τον ήθελε πιο… άντρα και αυτός την είδε κοντή και άσεμνα ντυμένη

Στο First Dates είδαμε ένα από τα πιο καταστροφικά πρώτα ραντεβού με την απέχθεια να είναι το πρώτο συναίσθημα που αισθάνθηκαν οι δύο παίκτες, ο ένας για τον άλλον.

Ο 36χρονος Φάνης και η 31χρονη Ελένη αντιπάθησαν ο ένας τον άλλον από την πρώτη ματιά, πράγμα σπάνιο. Δεν μπορούσαν καν να κοιταχτούν μετά το πρώτο βλέμμα ενώ κάθε ατάκα τους ήταν λες και έπεφτε για να αλληλοπροσβληθούν.

Ο Φάνης δήλωσε ότι απογοητεύτηκε με το που είδε την Ελένη, κάνοντας ένα μεγάλο Χ με τα χέρια του καθώς βρήκε άσεμνο το ντύσιμό της και επίσης του φάνηκε κοντή. Μάλιστα την… έκοψε με το που του είπε ότι δεν τα πάει και πολύ καλά με τα αεροπλάνα καθώς εκείνος είχε μόλις δηλώσει ότι τρελαίνεται να ταξιδεύει με αεροπλάνα.

Οι άβολες στιγμές συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού, με το φινάλε του να είναι ακόμα πιο σοκαριστικό όταν οι δύο τους ερωτήθηκαν αν θα υπάρχει δεύτερο ραντεβού και βρήκαν την ευκαιρία να την πουν ο ένας στον άλλον.

Η Ελένη απάντησε ότι θέλει τους άντρες πιο μπρουτάλ, πιο αρρενωπούς και σωματώδεις ενώ ο Φάνης σχολίασε ότι θέλει τη γυναίκα πιο σεμνή και πιο πολύ στα μέτρα του.

Το Twitter φυσικά δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει με πολύ καυστικό τρόπο το καταστροφικό αυτό ραντεβού με τις υπέροχες άβολες στιγμές απελπισίας των δύο παικτών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: