«Έχουν τον ίδιο πλαστικό, δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι»: Κάγκελο on air Καινούργιου και Μαλέσκου με όσα τους γράφουν

April 26, 2024

«Έχουν τον ίδιο πλαστικό, δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι»: Κάγκελο on air Καινούργιου και Μαλέσκου με όσα τους γράφουν


Διαφ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Παρασκευή, με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι “TV Queen” και η Κατερίνα Καινούργιου την αιφνιδίασε όταν άρχισε να διαβάζει τα σχόλια που γράφουν και για τις δύο.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Alpha «πέρα από το ότι δέχομαι σχόλια ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη και σου πάει πάρα πολύ το πρωινό, να ξέρεις, δέχομαι και κάποια φανταστικά που μας αποθεώνουν! «Η Καινούργιου και η Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό», «σαν δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι», γράφουν. Εγώ γελάω, γιατί γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη, σε λίγο καιρό. Οπότε μια χαρά. Αν με λέτε έτσι, εννοώ».

Η συμβουλή της Ιωάννας Μαλέσκου στην Κατερίνα Καινούργιου

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου επεσήμανε «να σου πω κάτι, μην αναλώνεσαι», με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά «πλάκα κάνω! Απλά σου λέω πως τα διαβάζω κάθε μέρα και γελάω».

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει σταματήσει να διαβάζει τα αρνητικά μηνύματα

Τέλος, η παρουσιάστρια του OPEN σημείωσε «εγώ δεν τα διαβάζω, συνήθως μου τα διαβάζουν άλλοι. Ειδικά, εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως, έχω σταματήσει να διαβάζω οτιδήποτε ξέρω πως δεν με απασχολεί, δεν με αφορά. Μη δίνεις και αξία, να σου πω την αλήθεια. Haters gonna hate και τέτοια, κατάλαβες τώρα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: