Να’ ταν κι άλλη η Βαλαβάνη: Ζευγάρι με πασίγνωστη καλλονή ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έτσι πρόδωσαν την σχέση τους

April 27, 2024

Να’ ταν κι άλλη η Βαλαβάνη: Ζευγάρι με πασίγνωστη καλλονή ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έτσι πρόδωσαν την σχέση τους


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, γνωστός παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor, φέρεται να διατηρεί μια κρυφή σχέση με την influencer Μαρία Παπαγεωργίου. Παρά τις συνεχείς φήμες και την πίεση των μέσων, ο Βασάλος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι σπάνιες και διακριτικές εμφανίσεις του με την Παπαγεωργίου προσθέτουν μόνο περισσότερο μυστήριο.

Ταξίδι στο Παρίσι και φήμες

Πρόσφατα, τα μέσα έσπευσαν να συνδέσουν το ταξίδι του Βασάλου στο Παρίσι με την παράλληλη παρουσία της Παπαγεωργίου στη γαλλική πρωτεύουσα. Και οι δύο ανάρτησαν φωτογραφίες από τον Πύργο του Άιφελ, κάτι που φούντωσε τις φήμες για μια κοινή εκδρομή. Ωστόσο, ο Βασάλος επιμένει ότι η σχέση τους είναι απλώς φιλική, απορρίπτοντας τις φήμες περί ερωτικής εμπλοκής.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα όσα είχε αναφέρει

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου παραμένουν στο επίκεντρο των φημών, τα στοιχεία δεν επιβεβαιώνουν τίποτα περισσότερο από μια απλή φιλία. Η προσεκτική διαχείριση των προσωπικών τους στιγμών και οι διακριτικές τους εμφανίσεις δείχνουν ότι, είτε υπάρχει κάτι περισσότερο είτε όχι, και οι δύο προτιμούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Παρίσι

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου ανάρτησε δύο φωτογραφίες με τον Πύργο του Άιφελ και τις συνόδευσε με τη λεζάντα «Ρομαντική βραδιά απόψε».

Λίγη ώρα αργότερα, η Μαρία Παπαγεωργίου δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία από το ίδιο σημείο.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαρία Παπαγεωργίου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος διέψευσε ότι έχει σχέση με τη Μαρία Παπαγεωργίου

Σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε ερωτηθεί για τη Μαρία Παπαγεωργίου και τις φήμες που τους θέλουν να έχουν σχέση και απάντησε ότι «η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου».

Οι φωτογραφίες που ανάρτησαν από το Παρίσι:

Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαρία Παπαγεωργίου

Φήμες για σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου και Μαρίας Παπαγεωργίου

Φήμες για σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου και Μαρίας Παπαγεωργίου

Φήμες για σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου και Μαρίας Παπαγεωργίου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: