Έγραψε μόνο 7 λέξεις: Η ανάρτηση του Φίλιππου Μιχόπουλου για την Αθηνά Οικονομάκου λίγο πριν το διαζύγιο

April 27, 2024

Έγραψε μόνο 7 λέξεις: Η ανάρτηση του Φίλιππου Μιχόπουλου για την Αθηνά Οικονομάκου λίγο πριν το διαζύγιο


Διαφ.

Η ελληνική showbiz συγκλονίστηκε την απόγευμα της Παρασκευής 26.04 από τον αναπάντεχο χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, μετά από έξι χρόνια γάμου και δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Οικονομάκου

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το πρώην ζευγάρι:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Η ανάρτηση λίγους μήνες πριν:

Λίγους μήνες πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου, συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου, ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε πραγματοποιήσει μια δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας δημοσίως τις ευχές του για τα γενέθλια της Αθηνάς Οικονομάκου.

Ο επιχειρηματίας είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της συζύγου του και στη λεζάντα είχε γράψει: «Χρόνια πολλά στην πιο ηλεκτρισμένη, ακατέργαστη ομορφιά μου».

Οικονομάκου

Σημειώνεται ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει πλέον αλλάξει την ρύθμιση του λογαριασμού του στο Instagram σε ιδιωτικό.

Δε τον γνώρισε ούτε η Αθηνά Οικονομάκου: Ξύρισε μούσι, έκοψε τα μαλλιά, έγινε ένας άλλος ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια με την Αθηνά Οικονομάκου, τον γιο και την κόρη τους, ήταν αγνώριστος πριν από μερικά χρόνια.

Ειδικότερα, η εικόνα του επιχειρηματία, πριν μερικά χρόνια, δεν είχε καμία σχέση με αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της ηθοποιού.

Στην αρχή της σχέσης τους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της είχαν βρεθεί στο μπαράκι που έχει ο αδελφός της ηθοποιού και ο φωτογραφικός φακός του είχε απαθανάτισε.

Εντελώς διαφορετικός ο Φίλιππος Μιχόπουλος χωρίς τα μούσια

Τότε ο επιχειρηματίας είχε αποφασίσει να ξυριστεί μετά από καιρό και πραγματικά ήταν άλλος άνθρωπος.

Η εμφάνιση του Φίλιππου Μιχόπουλου όταν γνώρισε την Αθηνά Οικονομάκου

Αγνώριστος ο Φίλιππος Μιχόπουλος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: