Διέρρευσε η αιτία διαζυγίου: Ο διάσημος Έλληνας που έχει έρθει κοντά η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά τον Νικόλαο

April 27, 2024

Διέρρευσε η αιτία διαζυγίου: Ο διάσημος Έλληνας που έχει έρθει κοντά η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά τον Νικόλαο


Διαφ.

Ολόκληρη η ανάλυση των φημών για τρίτο πρόσωπο στον διαζύγιο του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να φιλοξενεί τον Πάνο Βήττα.

Μπλάτνικ

«Να πούμε καταρχάς ότι το περιβόητο διαζύγιο, είναι πρωτοσέλιδο παντού. Έχει βγει στα μανταλάκια, αν μπορούμε να το πούμε ευγενικά και πρέπει να πούμε επίσης ότι υπήρξε μία διάσταση, γιατί η Τατιάνα πριν από τον συγκεκριμένο (άνδρα) που ακούγεται, είχε ένα ακόμη πρόσωπο πολύ κοντά της.

Όταν άλλωστε είσαι εν διαστάσει, είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις τις επιλογές σου. Εγώ γνωρίζω για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο δε γνωρίζουμε την εθνικότητα του. Ο νυν, από ότι γνωρίζουμε μάλλον είναι Έλληνας απλά διεθνούς φήμης, αφού είναι λίγο δύσκολο να είμαστε και ακριβείς, όταν είναι κάποιος international», ανέφερε.

Μπλάτνικ

Στη συνέχεια, όταν τον ρωτήθηκε από τον Τάσο Τεργιάκη για τους λόγους που οδήγησαν στη διάλυση της σχέσης τους, ανέφερε ότι δεν υπήρχαν παιδιά ή άλλα δεσμά που να τους συνέδεαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, η απόφασή τους να χωρίσουν ήταν μια απλή επιλογή.

Tριόροφη, με τεράστιο σαλόνι & παραμυθένια αυλή: Η βίλα που έμεναν Τατιάνα Μπλάτνικ Νικόλαος πριν το χωρισμό

Η είδηση του χωρισμού του Πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία για το ευρύ κοινό. Μετά από 14 χρόνια γάμου, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαφορετικούς δρόμους, έχοντας μοιραστεί όμορφες στιγμές και συγκατοικώντας σε έναν υπέροχο χώρο που κάποτε κατοικούσε η Σοφία Παπανδρέου στο Καστρί.

Το σπίτι στο Καστρί:

Το σπίτι τους, ένας χώρος που συχνά κοσμούσε τις αναρτήσεις της Τατιάνας στα social media, ξεχωρίζει για το μίνιμαλ στιλ και την κομψή διακόσμηση. Η Τατιάνα, γνωστή για την αγάπη της στη μαγειρική και τη φροντίδα της σιλουέτας της, έχει παρουσιάσει στον κόσμο της κουζίνα τους μέσα από φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας το βιομηχανικό της στυλ και τις γήινες αποχρώσεις που τη χαρακτηρίζουν.

Η Τατιάνα και ο Νικόλαος, παρόλο που ζούσαν μόνιμα στην Ελλάδα, διατηρούσαν ένα χαμηλό προφίλ, με εξαιρέσεις τις στιγμές που η Τατιάνα μοιραζόταν μέσω Instagram τις κουλιναρικές της δημιουργίες, ιδιαίτερα ελληνικά πιάτα που ετοίμαζε.

Μέσα σε αυτήν την περίοδο έχουν βιώσει προσωπικές τραγωδίες, όπως ο θάνατος του πατέρα του Νικόλαου, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και η Τατιάνα έχει παραμείνει ενεργή στον τομέα της φιλανθρωπίας, με σημαντική συμβολή σε ιδρύματα που στηρίζουν παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και καμπάνιες κατά της σπατάλης τροφίμων.

Η απόφαση για το διαζύγιο ήρθε ως βελούδινος χωρισμός, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τερματίζοντας έτσι μια κοινή πορεία γεμάτη με σημαντικές στιγμές και μνήμες. Η Τατιάνα Μπλάτνικ, μέσα από τις δράσεις και τις προσωπικές της εμπειρίες, εξακολουθεί να είναι ενεργή στην κοινωνική σκηνή της Ελλάδας, διατηρώντας τον δεσμό της με τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Φιλανθρωπική δράση

Εν μέσω καραντίνας, η Τατιάνα Μπλάτνικ, δημιούργησε μία δωρεάν πλατφόρμα ψυχικής ευεξίας με σκοπό να συμβουλεύει, να καθοδηγεί αλλά και να ενημερώνει σχετικά με τη συναισθηματική ευεξία. Η πλατφόρμα με το όνομα BREATHE, όπως μαρτυρά και όνομά της αποτελεί μία ανάσα και θέλει να αποτελέσει ένα στήριγμα για όλους και ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν παραμελήσει την ψυχική τους ευεξία.

Η 42χρονη είναι επίσης συνιδρύτρια του τμήματος Νεολαία της ΕΛΠΙΔΑΣ, μιας επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ. Το τμήμα, που αποτελείται από νέα ηλικιακά μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης, έχει σκοπό τη δημιουργία νέων ιδεών και δράσεων για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Από το 2014, η Τατιάνα αποτελεί μέλος και δωρητής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», που σκοπό έχει τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Η ίδια μάλιστα έχει προσφέρει μέρος των εσόδων της από το βιβλίο της A Taste of Greece στην οργάνωση. Το Μάιο του 2016 συμμετείχε στην προετοιμασία συσσιτίων για άπορες οικογένειες του ενοριακού φιλόπτωχου ταμείου της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Είναι, επίσης, μέλος του Ιδρύματος Walkabout, που σκοπό έχει την αρωγή σε άτομα με κινητικές δυσκολίες, και ευεργέτης του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: