Θλίψη παγκοσμίως για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς, τραγικά νέα, μόνο τόσος χρόνος ζωής του απομένει

April 27, 2024

Θλίψη παγκοσμίως για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς, τραγικά νέα, μόνο τόσος χρόνος ζωής του απομένει


Διαφ.

Ο βασιλιάς Καρόλος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του, ενώ οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την ανταπόκρισή του στη θεραπεία καρκίνου σύμφωνα και με όσα αναφέρει το παλάτι του Μπάκινχαμ  Παρόλα αυτά, σύμφωνα και με διάφορα δημοσιεύματα οι ανησυχίες παραμένουν.

Βασιλιάς Κάρολος: Πυκνώνουν οι αναφορές για επιδείνωση της υγείας του

«Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο από ό,τι αφήνουν να φανεί». Όπως ανέφερε το Daily Beast  σχετικά με την υγεία του Καρόλου με πηγή το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας

Ωστόσο το γεγονός ότι η πηγή που δημοσίευσε το Daily Beast τα νέα σχετικά με την υγεία του Καρόλου είναι αμφίβολη, καθώς είχε δώσει λανθασμένες πληροφορίες στο παρελθόν για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ προκαλεί αμφιβολίες για την παραπάνω αναφορά.

«Επιστρέφει στη δουλειά αλλά δεν είναι καλά»

Το Παλάτι δηλώνει ότι είναι πολύ νωρίς για να προβλέψει πόσο θα διαρκέσει η θεραπεία του Πρίγκιπα Κάρολου και ποιος είναι ο τύπος του καρκίνου που αντιμετωπίζει. Παρόλα αυτά, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία του μαζί με την Καμίλα. Σύντομα, την επόμενη Τρίτη, αναμένεται να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε ένα κέντρο αντικαρκινικής θεραπείας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, με ένα βαθύ συμβολισμό.

Η επίσκεψη στο νοσοκομείο αυτό είναι η πρώτη από μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων που θα κάνει ο βασιλιάς τις επόμενες εβδομάδες, ανακοίνωσαν από το Μπάκιγχαμ. Ανάμεσά τους θα είναι ιδιαίτερα σημαντική η υποδοχή του αυτοκράτορα και της αυτοκράτειρας της Ιαπωνίας που θα επισκεφθούν το Λονδίνο τον Ιούνιο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα του Καρόλου περιλαμβάνει υποχρεώσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, η παρουσία του βασιλιά και της βασίλισσας σε σημαντικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις όπως το Trooping the Colour, οι εκδηλώσεις μνήμης για την 80ή επέτειο της D-Day, τα garden parties τον Μάιο και το Royal Ascot τον Ιούνιο παραμένει αβέβαιη. Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται ο σχεδιασμός για τον τρόπο με τον οποίο ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα μπορέσουν να παρευρεθούν σε τέτοιες εκδηλώσεις, καθώς και σε μια πιθανή φθινοπωρινή περιοδεία στο εξωτερικό.

Το παλάτι δήλωσε ότι ο βασιλιάς θα ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών για τις υποχρεώσεις του, και ότι ο Κάρολος θα συναντά ανθρώπους τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Το παλάτι επιβεβαίωσε πως οι υποχρεώσεις του βασιλιά θα προσαρμοστούν για να μειωθούν οι κίνδυνοι για την υγεία του και να βελτιωθεί η ανάρρωσή του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας του, ο βασιλιάς έχει πραγματοποιήσει ιδιωτικές συναντήσεις ως αρχηγός κράτους και έχει ολοκληρώσει τη γραφειοκρατία – δουλειές που θα συνεχιστούν. Για παράδειγμα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της αρχικής θεραπείας του – όπου λαμβάνει ακτινοθεραπείες, συνεχίζει να συναντά τον πρωθυπουργό της χώρας, Ρίσι Σούνακ μια φορά την εβδομάδα, όπως είναι το πρωτόκολλο , αν και όχι όλες οι συναντήσεις τους είναι από κοντά.

Ο βασιλιάς Κάρολος τιμάει τις ρίζες του: Φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία και υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία, προκειμένου να υποδεχτεί τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας.

Ο βασιλιάς Κάρολος τιμάει την Ελλάδα

Ειδικότερα, ο Βρετανός γαλαζοαίματος, ο οποίος έχει ελληνικές ρίζες, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει επιλέξει να φορέσει την ίδια γραβάτα, θέλοντας να τιμήσει την καταγωγή του.

Πρόκειται για μια γραβάτα με γαλάζιο και λευκό μοτίβο, του ελληνικού brand “Thalassa Collection”, που έχει έδρα στο Κολωνάκι.

Πριν την υποδοχή του Γιόν Σουκ Γιεόλ, ο μονάρχης της Βρετανίας είχε φορέσει την εν λόγω γραβάτα στο ταξίδι του στην Κένυα, στα τέλη Οκτωβρίου.

Η γραβάτα του βασιλιά Καρόλου

Βασιλιάς Κάρολος γραβάτα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: