Νατάσσα Μποφίλιου: Η άγνωστη «δίδυμη» αδερφή της Νέλλη που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

April 28, 2024

Νατάσσα Μποφίλιου: Η άγνωστη «δίδυμη» αδερφή της Νέλλη που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό


Διαφ.

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Πάνου Μουζουράκη, μαζί με την αδερφή της, Νέλλη με την οποία μοιάζουν αρκετά και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR, ήταν επίσης εκεί.

Η αγαπημένη της αδερφή η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Μεγαλώνω.

Η τραγουδίστρια είχε επιλέξει ένα φόρεμα με ιδιαίτερα σχέδια, σε σατέν, ενώ η αδερφή της ένα φόρεμα με λουλούδια, επίσης σε σατέν που παραπέμπει σε ιαπωνικό στιλ. Τόσο η Νατάσσα Μποφίλιου, όσο και η αδερφή της, Νέλλη μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά και το ίδιο χρώμα μαλλιών.

Δεν ξεχώριζαν ποια είναι η Νατάσα και ποια η Νέλλυ: Η Μποφίλιου έχει αδερφή και είναι πιο ίδιες και από δίδυμες

Χθες, την Τρίτη 23 Απριλίου, ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασε τον νέο του δίσκο με τίτλο «Μεγαλώνω», με μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο Πάνος Μουζουράκης, γνωστός για τον απρόβλεπτο και ιδιοσυγκρασιακό του χαρακτήρα, ενώθηκε επιτέλους με τους δύο αγαπημένους του φίλους και συνδημιουργούς, οι οποίοι του προσφέρουν όχι μόνο αγάπη και εκτίμηση, αλλά και μια παράλληλη καλλιτεχνική πορεία.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ειδικά για εκείνον έγραψαν 9 τραγούδια ενηλικίωσης, τα οποία απεικονίζουν με έναν μοναδικό τρόπο την εποχή μας μέσα από το πρίσμα της γενιάς τους.

Πάνος Μουζουράκης

Ένα από αυτά τα τραγούδια είναι το «Μεγαλώνω», το οποίο είχε ήδη αποκτήσει αρκετή δημοτικότητα πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης το είχε ερμηνεύσει σε live εμφανίσεις του από το περασμένο καλοκαίρι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: