Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της έγινε 6 ετών – Η τούρτα υπερπαραγωγή και η ομοιότητα με τον μπαμπά του

April 28, 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της έγινε 6 ετών – Η τούρτα υπερπαραγωγή και η ομοιότητα με τον μπαμπά του


Διαφ.

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού ο γιο της, Γιάννης έχει τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια, σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία με τον Θέμη Σοφό.

Σήμερα, Σάββατο 27/4 ο μικρός Γιάννης κλείνει τα έξι και όπως ήταν αναμενόμενο η Σταματίνα Τσιμτσιλή οργάνωσε το απόλυτο θεματικό πάρτι για να διασκεδάσει με τους φίλους τους.

Η τρυφερή μαμά μάλιστα, θέλησε να μας δείξει την τούρτα-υπερπαραγωγή που έκανε έκπληξη στον γιο της, η οποία όπως θα δεις ήταν τριώροφη και το σχέδιό της ήταν εμπνευσμένο από το Jurassic World.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε και μια ανάρτηση με αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον γιο της και τις συνόδευσε γράφοντας: «Χρόνια Πολλά αγοράκι μας. Να είσαι πάντα αυτό το καλόκαρδο και υπέροχο πλάσμα που ήρθε και ομόρφυνε ακόμα περισσότερο την οικογένεια μας.

Το άγνωστο δράμα της Τσιμτσιλή, έχει χάσει 2 παιδιά της: Το «πένθος» της αποβολής, οι εξετάσεις και το πρόβλημα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε μία ειλικρινή εξομολόγηση στο κοινό της, μίλησε ανοιχτά για ένα πολύ προσωπικό και δύσκολο θέμα, τις αποβολές που έχει βιώσει στο παρελθόν. Η γνωστή παρουσιάστρια, έχοντας αναφερθεί και προηγουμένως σε αυτές τις τραυματικές εμπειρίες, αυτή τη φορά αποκάλυψε την εξαντλητική διαδικασία και την επίμονη αναζήτηση απαντήσεων για τις αιτίες πίσω από αυτές τις αποβολές.

«Όλες οι γυναίκες όταν ζούμε αυτό το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις. Πρώτα αναζητούμε τις δικές μας ευθύνες, κάτι έκανα και δεν πήγε καλά, κάπου φταίω, κάπου δεν ήμουν σωστή. Μας πνίγουν οι ενοχές, αυτομαστιγωνόμαστε και θεωρούμε ότι εμείς έχουμε κάνει κάτι λάθος και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της και συνέχισε:

«Δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη στην Ελλάδα, όταν εγώ είχα τις δυο αποβολές το να κάνεις μοριακό καρυότυπο είναι μια πολύ εξελιγμένη εξέταση, που έστελναν τα δείγματα στο εξωτερικό και περίμενες τις απαντήσεις. Θυμάμαι είχα την αγωνία, μέχρι να με πάρουν να μου πουν τι έγινε και γιατί δεν πήγε καλά. Και σε εμάς η απάντηση ήταν μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Είναι η επιλογή της φύσης να σταματήσει η καρδούλα ενός μωρού που θα γεννιόταν με μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Την δεύτερη φορά που απέβαλα ήταν ισοπεδωτικό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: